SiolNET. Digisvet Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Udobnejše pregledovanje novic

2

termometer

Uporabniki mobilnih naprav z operacijskim sistemom Android ali iOS lahko še udobneje pregledujejo Najdi.si novice in portal Planet Siol.net prek brezplačnih namenskih aplikacij.

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom Android 2.1 ali novejšim je na voljo v spletni trgovini Android Market, uporabniki Applovih naprav iPhone, iPad in iPod z operacijskim sistemom iOS 4 ali novejšim pa bodo ustrezno aplikacijo našli v spletni trgovini Apple Application Store oziroma iTunes.

Optimalna izraba manjših zaslonov Prednost aplikacij je, da na napravah, ki imajo v primerjavi z računalniškimi zasloni manjše velikosti zaslonov, omogočajo preglednejši prikaz in tako tudi udobnejše pregledovanje. Najdi.si novice namreč spremljajo več kot sto različnih slovenskih medijev, novice pa so združene po tematiki in predstavljene z naslovom, sliko, povzetkom in povezavo do izvirnih člankov.

Poleg običajnih kategorij, kot so Slovenija, Regionalne novice, Svet, Gospodarstvo, Šport, Kronika, Zanimivosti, Avtomobilizem, Znanost in IT, Kultura, Lepota in zdravje, Najdi.si novice ponujajo tudi rubriko Vroče zgodbe, ki predstavlja najhitrejši način pregledovanja trenutno najaktualnejših novic.

Zahvaljujoč več kot 300 tisoč novicam, ki jih "poznajo", so Najdi.si novice tudi primerno izhodišče za iskanje novic o preteklih dogodkih.

Podoben pripomoček je že od prej na voljo tudi bralcem portala Planet Siol.net, ki je na voljo na petih platformah, pri čemer je prepričljivo drugi na lestvici najbolj branih slovenskih spletnih strani. Uporabniki telefonov z operacijskim sistemom Android ga najdejo prav tako v trgovini Android Market, uporabniki Applovih "iNaprav" pa v Applovi spletni trgovini.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin