SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Tvoj iPhone, z razbitim ekranom, ne bo več vreden nič

Oglasno sporočilo

Si za svoj novi iPhone 8 ali iPhone X telefon odštel pravo premoženje? Nič hudega, saj lahko več kot polovico dobiš nazaj. Te zanima kako?

iphone | Foto:

Če imaš kakšnega od novejših modelov iPhone telefona, npr. iPhone X, iPhone 8, je verjetno stal kar nekaj denarja. Čez leto dve, ko boš kupil nov model, boš starega prodal. Pri tem boš zanj dobil lahko tudi več tudi več kot 500 € (cene, ki so trenutno aktualne za rabljene modele iPhone 7) ali pa manj kot 100 €, če bo tvoj telefon izgledal kot ta na spodnji sliki.

Jaz bi svoj telefon raje zelo pazil in si za teh 400 € privoščil teden dopusta več, v Turčiji, z all inclusive. Koliko pa tebi pomeni 400 € in kaj bi si privoščil za ta denar?

Za zaščito telefona obstajajo številni načini, a niso vsi nujno dobri:

  1. Zanašate se lahko na garancijo – ta način je najcenejši, saj nimate nobenih dodatnih stroškov, vendar pa še zdaleč ni dober. Garancija vam mejave razbitega ekrana ali drugih okvar, ki nastanejo zaradi padcev, ne bo krila.
  2. Telefon zavarujete proti padcem – ta rešitev je že nekoliko boljša, vendar boste za zavarovanje telefona na dolgi rok plačali kar nekaj denarja. Tako vaš prihranek ne bo več 400 € ampak se bo precej zmanjšal. Prav tako je ZELO pomembno, da preberete drobni tisk pri tovrstnih zavarovanjih. Le ta običajno vključuje klavzule o odbitni franšizi, kjer običajno v primeru razbitega telefona določen del, običajno celo 100 €, doplačate sami.
  3. Kupite ovitek za telefon – po mojem mnenju z naskokom najboljša izbira. Vaš telefon bo s kakovostnim ovitkom zelo varen, hkrati pa bo lahko še izgledal veliko bolje!

Naredil sem tudi podrobno raziskavo trga in vsekakor se splača ovitek za telefon kupiti preko spleta. Cene v fizičnih poslovalnicah so običajno precej višje, hkrati pa je izbira zelo omejena. V kolikor še nimate ovitka za vaš telefon, je sedaj odlična priložnost, da ga, skupaj z ugodnostmi, za katere sem se dogovoril posebej za namene tega članka, naročite še danes.

Pri pregledu ponudbe mi je najbolj padla v oči ponudba na www.smartslam.si, na spodnji sliki je samo nekaj top ovitkov za Apple iPhone po mojem okusu:

Ovitki za iPhone 8

iphone ovitkki | Foto:

Ovitki za iPhone 8 Plus

iphone ovitkki | Foto:

Ovitki za iPhone X

iphone ovitkki | Foto:

V kolikor imate za božična in novoletna darila namen razvedriti svoje najbližje z novim telefonom, vam priporočam, da za zaščito priložite še ovitek ali etui.

Posebna akcija za bralce tega članka:

Obiščite www.smartslam.si, izberite si ovitek za svoj telefon in uporabite kodo SIOLJETOP10, s katero pridobite kar dve ugodnosti:

  • 10 % POPUST za vaš nakup.
  • BREZPLAČNO POŠTNINO – izdelek na zalogi vam pošljejo še isti dan, tako da bo pri vas že jutri.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin