SiolNET. Digisvet Novice
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Okrepljene programske sheme televizije, enako kot spomladi

Telekom Slovenije spet pomaga pri lažjem preživljanju "karantene"

0,35

termometer

dnevna soba družina pes | Zaradi epidemioloških ukrepov moramo precej več svojega časa preživeti doma. | Foto: Getty Images
Zaradi epidemioloških ukrepov moramo precej več svojega časa preživeti doma. Foto: Getty Images

Podobno kot pri spomladanski "karanteni" je tudi ob tokratnih epidemiološko utemeljenih omejitvah gibanja, ki nas zaklepajo za dalj časa v naše domove, Telekom Slovenije pripravil posebno ugodnost za lažje preživljanje neprostovoljnega časa doma.

Osnovnošolci v tem tednu niso v šolah, temveč doma na podaljšanih počitnicah. Doma so tudi srednješolci in študentje, čeprav njihov pouk poteka na daljavo. Kdor lahko dela od doma, si tako manjša verjetnost okužbe. Med 21. uro in 6. uro ne sme biti nihče brez utemeljenega razloga zunaj svojega bivališča, čez dan pa smo brez utemeljenega nujnega razloga omejeni na svoje občine.

In kot epidemiološke razmere kažejo, se ta teden preventivni ukrepi ne bodo zaključili in bomo očitno še naprej veliko več svojega časa preživljali doma.

Tomaž Seljak, predsednik uprave Telekoma Slovenije. Digisvet "Morda nismo vedno najcenejši, smo pa najboljši!"

Najmanj do konca meseca

Telekom Slovenije je tudi v drugem valu razglašene epidemije brezplačno nadgradil vse TV-programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi, športnimi in glasbenimi vsebinami.

Glede na trenutno epidemiološko stanje so dodatne TV-vsebine za zdaj dostopne do konca novembra, a če se bodo ukrepi podaljšali, obstaja možnost, da se bo podaljšala tudi omenjena ugodnost Telekoma Slovenije.

Kateri programi bodo dodatno na voljo brezplačno?

Otroški: Minimax, Jim Jam, Nickelodeon, Nick Jr, Nick Toons, Cartoon/TCM, Boomerang in Da Vinci Learning
Filmski: AMC, HGTV, TV 1000 in Epic drama.
Dokumentarni in poljudnoznanstveni: CBS Reality, Outdoor, TravelXP, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery TLC, Discovery ID xtra, Travel, Viasat History, Viasat Nature in Viasat Explore.
Informativni: CNN
Športni: Eurosport 1, Eurosport 2 in Extreme TV, do konca novembra se podaljša tudi promocijsko obdobje brezplačnega dostopa do programov Arena Sport 1, Arena Sport 2 in Arena eSport.
Glasbeni: MTV, VH1, CLUB MTV, MTV HITS, MTV 90’s in MTV 80’s.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin