SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
HONOR končno v Sloveniji

Prvi model HONOR 50 zdaj tudi pri nas

Oglasno sporočilo

Globalno tehnološko podjetje HONOR se je vrnilo na slovenski trg z novim pametnim telefonom Honor 50. Poleg tega, da ima naprava nameščene vse mobilne aplikacije Google, navdušuje tudi z nevsakdanjim dizajnom in inovativnimi možnostmi za vloging (videoblog). HONOR 50 tako postavlja vloganje z mobilno napravo na višjo raven.

Honor_2 | Foto:

"Ponosen sem, da smo uporabnikom v Sloveniji predstavili HONOR 50, pametni telefon, ki je na Kitajskem doživel neverjeten uspeh. Novi HONOR 50, ki nadaljuje dediščino združevanja estetike in tehnologije, značilni za serijo pametnih telefonov HONOR, se ponaša z vrsto impresivnih inovacij na področju fotografije, dizajna in zmogljivosti. Vse to dosegamo s pomočjo sodelovanja s svetovno priznanimi partnerji," je ob predstavitvi dejal Bruce Huang, generalni direktor podjetja HONOR za Srbijo, Hrvaško in Slovenijo.

Vloganje s petimi kamerami kot za šalo

Sprednja, 90-stopinjska širokokotna kamera z 32 milijoni slikovnih točk uporabnikom omogoča, da na svojih fotografijah in videoposnetkih zajemajo v kader še več ljudi in neposredno okolico. HONOR 50 se ponaša s profesionalnim skupkom štirih zadnjih kamer. Glavna kamera je opremljena z ločljivostjo 108 milijonov slikovnih točk, širokokotna kamera z ločljivostjo osem milijonov slikovnih točk, dve kameri, makro in globinska, pa sta opremljeni z ločljivostjo dveh milijonov slikovnih točk, kar uporabnikom omogoča zajemanje izjemno jasnih in podrobnih fotografij ter videoposnetkov, tudi ponoči. Kamera daje uporabnikom izredno fleksibilnost pri snemanju vsebin iz različnih zornih kotov. Preklapljanje med šestimi načini snemanja videoposnetkov, kot je na primer sočasno snemanje s sprednjo in zadnjo kamero, zagotavlja uporabnikom izkušnjo, ki je običajno rezervirana za profesionalce. Poleg številnih funkcij za zajemanje posnetkov je uporabnikom omogočeno, da uporabijo beauty mode (lepotni način), zajemajo fotografije med snemanjem in uporabljajo vnaprej pripravljene videopredloge za pripovedovanje zgodb prek svojih posnetkov.

Honor_3 | Foto:

V čast klasični refleksni kameri z dvojno lečo HONOR 50 uporablja zasnovo kamere z dvojnim obročem, sestavljenim iz dveh koncentričnih obročev na zadnji strani, ki spominjata na par oči, in tako pomaga uporabnikom, da vidijo več sveta okoli sebe. Zgornji krog glavne kamere je poliran v stilu brezčasnih kovinskih prstanov, ki jih navdihuje klasičen dizajn luksuznih blagovnih znamk nakita.

Hitra procesor in polnjenje

Telefon Honor 50, ki ga poganja mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 778G 5G, ima še kakovostni zaslon s 16,7-centimetrsko oziroma 6,57-palčno diagonalo, ki lahko izrisuje slike s frekvenco 120 hercev na sekundo. HONOR 50 ima tudi baterijo, kapacitete 4.300 miliamperov ur, ki tako podpora hitro polnjenje z močjo 66 vatov, kar omogoča, da se baterija napolni do 70-odstotno v samo 20 minutah, in sicer s pomočjo priloženega polnilnika. Piko na i daje nameščeni mobilni operacijski sistem Android 11 z uporabniškim vmesnikom Magic 4.2.

Čudovite barve

HONOR 50, ki je zasnovan tako, da zadovolji vse zahteve modno osveščene množice, presega na običajne barve. V Sloveniji bo na voljo v barvi Frost Crystal, ki se zgleduje po snežnih kristalih in ustvarja sanjski, diamantu podoben učinek, ter v HONOR Code, inovativni barvni shemi, ki vključuje logotip 'HONOR' na zadnji strani telefona, v kombinaciji z elegantno smaragdno zeleno barvo Emerald Green in brezčasno Midnight črno.

Honor_1 | Foto:

V Sloveniji bo HONOR 50 na voljo od 15. novembra. Priporočljiva cena za zmogljivejšo različico HONOR 50 (osem GB sistemskega pomnilnika in 256 GB prostora za shranjevanje podatkov) je 599 evrov, za Honor 50 (šest GB in 128 GB) 529 evrov.

Zanimivost:

Novo pesem znamke HONOR, Go Beyond, poje priznana pevka Sonna Rele in je na voljo tudi kot melodija zvonjenja na napravi HONOR 50.

Za več informacij obiščite: www.hihonor.com.

Naročnik oglasnega sporočila je HONOR SLOVENIJA.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin