SiolNET. Digisvet Novice
Vsebino omogoča Century Genius Ltd.
  • Messenger
  • Messenger

Izboljšajte svojo produktivnost: Posodobite na Windows 11 in Office 2021 za 10 € še danes in delajte bolj pametno

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Tehnološka podjetja v svoje izdelke pospešeno vključujejo tehnologijo umetne inteligence, kar pomeni, da bo programska oprema v prihodnje bolj inteligentna in učinkovita. Microsoft je orodja umetne inteligence, kot je ChatGPT, vključil v Bing. Ker je uporabnikom Windowsa 11 na voljo predogled Binga, lahko hitro začnejo klepetati v Edgeu in dobijo pravilne odgovore na svoja vprašanja. Kar se tiče vključevanja funkcij umetne inteligence v Office, pri Microsoftu pravijo, da trenutno testirajo pilotno različico z majhnim številom strank, več informacij pa bodo razkrili kmalu. To je prelomnica, ki označuje začetek novega obdobja v naši interakciji z računalniki, s čimer bomo postali še produktivnejši.

Keysoff | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

Zakaj bi za najnovejšo programsko opremo plačevali več? Na Keysoffu lahko posodobite svoj računalnik z Windowsom 11 in Officeom 2021 po najnižjih cenah na trgu. Windows 11 Pro lahko dobite že za 10,45 €, Office 2021 Pro pa za 26,25 €. Z njihovo ponudbo, kjer kupite več in več tudi prihranite, lahko prihranite ogromno in svoji ekipi priskrbite najnovejša orodja že za 13,85 € na računalnik. Izkoristite to izjemno ponudbo in svoj računalnik posodobite še danes.

Časovno omejena ponudba priljubljenih izdelkov. Operacijski sistem Windows in MS Office

Kupite več in več prihranite: Kupite svoj ugodni paket še danes in začnite varčevati

Povečajte svojo produktivnost še danes s Keysoffovimi ugodnimi paketi. Prihranite več kot ob nakupu posameznih izdelkov in uživajte v še večjih popustih z nakupom paketov operacijskega sistema Windows in Officea. Če morate posodobiti operacijski sistem Windows ali MS Office na enem ali več računalnikih, je Keysoff pravi naslov za vas. Licenca za MS Office 2021 je na voljo že za 13,05 €/računalnik, kar pomeni, da boste v primerjavi z uradno ceno 439,99 $ prihranili več kot 90 %.

50-odstotni popust na še več Windowsov in Officeov (koda: BP50)

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Na Keysoffu lahko kupite orodja in programe za čiščenje računalnika, stiskanje datotek, urejanje fotografij, optimizacijo sistema, večjo produktivnost in protivirusno zaščito.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Če boste kupovali na Keysoffu, vam nudimo doživljenjske poprodajne storitve. Zdaj imate odlično priložnost, da s to posebno ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika.
Za svoje visoko kakovostne izdelke in profesionalne storitve je Keysoff prejel več kot 1000 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,8 in 97 % zadovoljnih strank.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin