SiolNET. Digisvet Novice
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ali bomo tudi službe po novem iskali prek Zooma?

0,02

termometer

online študij računalnik delo služba pisarna

V zadnjem letu in pol so se tako delodajalci kot iskalci zaposlitve dodobra seznanili z aplikacijo Zoom, ki omogoča preprosto uporabo in dostopnost s katerekoli lokacije. Aplikacija v primerjavi s srečanji v živo omogoča tudi anonimnost, ki je pri iskanju nove zaposlitve, predvsem pri tistih, ki so trenutno že zaposleni pri drugem delodajalcu, nadvse dobrodošla. Prav zaradi možnosti anonimiziranosti in dostopnosti od koderkoli so se pri karierno-zaposlitvenem portalu Optius.com odločili, da tokratni "on- line karierni sejem" izpeljejo v tej obliki, torej prek Zooma.

Optius Karierni Meetup je preprosta in učinkovita oblika povezovanja med podjetji in iskalci zaposlitve, ki iščejo nove sodelavce, oziroma iskalci novih kariernih izzivov. Potekal bo 6. oktobra od 9. do 14. ure prek aplikacije Zoom. Ta omogoča, da se zainteresirani iskalec nove zaposlitve Kariernemu Meetupu pridruži od praktično koderkoli.

Karierni portal Optius bo v okviru Kariernega Meetupa omogočil, da se v enem dnevu predstavi pet uglednih delodajalcev iz različnih panog in regij. Vsak delodajalec bo imel na voljo eno uro, v kateri bo predstavil, kakšna je njihova organizacijska kultura, pa tudi delovno okolje, najnovejše projekte, vizijo za prihodnost in trenutna prosta delovna mesta, ki jih želijo zapolniti. V primerjavi s klasičnimi zaposlitvenimi sejmi v Sloveniji pri Optiusu prvič organizirajo "karierni meetup z osebno noto", ki bo v enem dnevu omogočal predstavitev petih uglednih delodajalcev v bolj personalizirani obliki, je povedala Saša Boštjančič, direktorica kariernega portala Optius.com.

Ker pa gre za Meetup in ne bo šlo samo za klasično predstavitev podjetij, bodo predstavniki podjetij "v živo" prek "chata" na voljo za vsa vprašanja. Namen tega je, da se med delodajalci oziroma predstavniki podjetij in na drugi strani iskalci novih kariernih priložnosti razvije debata, ki bo nazorno orisala, kako delo v posameznem podjetju poteka in kaj od bodočih zaposlenih delodajalci pričakujejo.

Zakaj kot iskalec nove zaposlitve izkoristiti to priložnost?

- Ker je to odlična priložnost za takojšen stik z dobrimi delodajalci,
- ker je to najhitrejši in inovativen način za lastno predstavitev delodajalcem,
- ker pogovor s predstavnikom podjetja ni zavezujoč,
- ker po končanem dogodku nimate nobenih obveznosti,
- ker je dogodek za obiskovalce popolnoma brezplačen in
- ker boste v eni uri izvedeli vse pomembne informacije o izbranem zaposlovalcu.

Brezplačne prijave so mogoče do vključno 5. oktobra 2021. Število mest je omejeno na 100.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin