SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

20. SEMPL: V naprednem tehnološkem okolju moramo postati bolj človeški

Oglasno sporočilo

Portoroški Grand Hotel Bernardin bo 29. in 30. novembra gostil več kot 1.200 strokovnjakov medijsko-komunikacijske panoge, ki bodo dva dni namenili spoznavanju svetovnih smernic v trženju, medijih in komunikacijah. Jubilejni 20. SEMPL najavlja odličen program in prav takšno zabavo.

Dean Donaldson iz Kaleidoka bo razbil mite o zlobnih tehnologijah. Dean Donaldson iz Kaleidoka bo razbil mite o zlobnih tehnologijah.

Uvodno predavanje bo razbilo mite o "zlobnih" tehnologijah

20. SEMPL bo s predavanjem, poimenovanim "The Majority Report: Priložnosti za medije v letu 2030", odprl britansko-ameriški dvojec iz globalnega svetovalnega podjetja Kaleidoko. Dean Donaldson in Jonathan Tavss, direktorja in soustanovitelja omenjenega podjetja, ki sodelujeta s številnimi start-upi in podjetji z lestvice "Fortune 100", napovedujeta, da se svet lahko do leta 2030 bliskovito spremeni. Znanstvena fantastika in filmska industrija nam večinoma prikazujeta zgolj temno plat tehnološkega napredka, zato bosta osvetlila, katere priložnosti prinaša prihodnost in kako se lahko prilagodimo, da bomo v svetu umetne inteligence, tehnologije veriženja podatkovnih blokov in genetike znali izkoristiti človeški dejavnik.

Da je človeški dejavnik še vedno odločilen v uspešnih poslovnih zgodbah, dokazuje tudi ena od najuspešnejših slovenskih modnih oblikovalk Nina Šušnjara, ki pravi, da smo zaradi konkurence hitrejši in zaradi sodelovanja boljši. V pogovoru na SEMPL-ovem odru bo razkrila več o svojih kreativnih partnerstvih z uglednimi blagovnimi znamkami, ki v tujini niso nobena redkost, v Sloveniji in regiji pa se šele razvijajo. Med njenimi najuspešnejšimi primeri soznamčenja so Natura Femina, EQUA, Mömax in celo Jaguar.

Nina Šušnjara bo razkrila več o kreativnih partnerstvih z uglednimi blagovnimi znamkami. Nina Šušnjara bo razkrila več o kreativnih partnerstvih z uglednimi blagovnimi znamkami.

Ali veste, zakaj je kultura inovacij podjetjem tako težko dosegljiva?

Naše možgane je mogoče natrenirati, da znajo ustvarjati nove ideje. Z enostavnimi miselnimi igrami asociacij lahko spodbudimo ustvarjalnost in prav vsakega posameznika v podjetju naučimo, kako razmišljati inovativno. Lona Safka, serijskega inovatorja in izumitelja, verjetno ni več treba posebej predstavljati. To, da so njegove izume "kradli" celo pri samem Applu, pove več kot dovolj o tem karizmatičnem Američanu, ki bo na svoji delavnici v manj kot 50 minutah pokazal glavne dejavnike, ki zavirajo ustvarjalnost vašega podjetja, hkrati pa udeležencem ponudil orodja in znanje za premagovanje teh ovir.

Podroben program 20. SEMPL-a najdete na spletni strani konference, kjer so podrobneje predstavljeni tudi vsi predavatelji.

Ne zamudite vodilne regijske konference o medijskih trendih in si vstopnice zagotovite na http://www.sempl.si. Vse, ki boste SEMPL obiskali prvič, čakajo veliki popusti.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih:

Facebook: https://www.facebook.com/SEMPLConference/

Twitter: https://twitter.com/SEMPL

Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin