Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 10. 2020,
8.10

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek WiFi NEO Telekom Slovenije

Ponedeljek, 12. 10. 2020, 8.10

3 leta, 6 mesecev

NEO okrepi WiFi pokritost vašega doma

Oglasno sporočilo
NEO WiFi

Kako dober je WiFi-signal v vašem domu? Četudi je izvrsten, je lahko še boljši. NEO je več kot center domače zabave. Poleg tega, da na enem mestu omogoča upravljanje TV- in ostalih vsebin ter naprav pametnega doma, vsebuje še zmogljivo točko WiFi.

Kako prek NEO vklopite točko WiFi?

Dostopna točka WiFi omogoča napravam (mobitelu, računalniku, tablici …), da se v omrežje WiFi povežejo prek NEO Smartboxa, kar je še posebej dobrodošlo v primerih, ko je modem v drugem prostoru in je zaradi različnih vzrokov brezžični signal v vašem domu oslabljen.

Dostopno točko na NEO vključite v razdelku Nastavitve/Omrežje, do katerega najlažje pridete z govornim ukazom "Nastavitve". Dostopno točko vklopite in poiščete podatke za povezavo – ime omrežja WiFi in prijavno geslo. Ime omrežja WiFi je enako imenu NEO Smartboxa, ki ste mu ga določili ob prvem zagonu. Pod njim je navedeno prijavno geslo, ki ga lahko izberete tudi sami. Z obema podatkoma se lahko s svojim mobitelom, tablico, prenosnikom ali drugo napravo, povežete v WiFi-omrežje, ki ga zagotavlja vaš NEO. Še zanimivost, dostopna točka WiFi deluje tudi, ko je NEO v stanju pripravljenosti.

Še več o tem: http://ts.si/NEO-wifi.

Doživite in preizkusite NEO

Doživite NEO na spletu in se prijavite za 30-dnevno brezplačno poskusno obdobje.

Na vaš e-naslov bomo poslali geslo za dostop. Prijavite se na www.neo.io.

Spoznajte NEO tudi vi. Pokličite brezplačno številko 080 8000 ali obiščite najbližji Telekomov center in vstopite v novi svet.

Na voljo v paketih NEO svet, kjer dobite poleg televizije še super hitri internet in mobilno telefonijo.

neo.io

Naročnik oglasnega sporočila je Telekom Slovenije, d. d.

Ne spreglejte