Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 9. 2020,
7.51

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek NEO Telekom Slovenije

Torek, 29. 9. 2020, 7.51

3 leta, 6 mesecev

Najboljše otroške risanke in serije na enem mestu

Oglasno sporočilo
NEO Otroški park

Platforma NEO, ki je Slovenkam in Slovencem z glasovnim upravljanjem in preostalimi naprednimi funkcijami prinesla povsem novo izkušnjo upravljanja TV-vsebin, navdušuje tudi najmlajše. Otroci namreč sodobne tehnologije osvajajo povsem intuitivno. Pri tem pa je NEO navdušujoč tudi zato, ker vključuje prav poseben Otroški park, ki je namenjen varni uporabi televizije. Z Otroškim parkom ste starši povsem brez skrbi, saj lahko otrok samostojno izbira le med vsebinami, ki so primerne njegovi starosti.

Vsebine za najmlajše in najstnike

NEO Otroški park ima vsebine razdeljene v pet starostnih sklopov. Od 2 do 4 let, od 4 do 6 let, od 6 do 8 let, od 8 do 12 let ter vsebine za najstnike.

Najbolj priljubljeno na prvem mestu

Ker ima NEO Otroški park morje otroških vsebin, je izbira ogromna. To je seveda super, a hkrati izziv, kako odkriti prav tisto naj risanko in serijo. Pri tem nam je v pomoč NEO, ki na prvem mestu vseh kategorij prikaže najbolj gledane in priljubljene vsebine, ki jih gledajo drugi otroci. Pri vsaki vsebini je dodan kratek opis in možnost, da si jo otrok shrani v Moj izbor.

NEO Otroški park je varen

NEO Otroški park | Foto:

Se lahko moj otrok v Otroškem parku varno zabava? Je za to že dovolj star? Podobna vprašanja si zastavljamo tudi, ko naši otroci brskajo po internetu, saj se kaj hitro lahko zgodi, da naletijo na vsebino, ki zanje ni primerna. Pri NEO Otroškem parku ste lahko glede tega brez skrbi, saj sta vstop in izhod iz njega mogoča le s predhodnim vnosom PIN-kode, ki jo nastavimo sami.

In katere risanke otroci najpogosteje iščejo?

Med najpogosteje iskanimi sta risanki Maša in medved ter Tačke na patrulji. Med najbolj iskanimi risanimi junaki pa so Miki Miška, Telebajski in Pujsa Pepa. In če otroci svojo priljubljeno risanko zamudijo, NEO omogoča ogled vsebin za sedem dni nazaj.

Več o Otroškem parku v videu:

Doživite in preizkusite NEO

Doživite NEO na spletu in se prijavite za 30-dnevno brezplačno poskusno obdobje. Na vaš e-naslov bomo poslali geslo za dostop. Prijavite se na www.neo.io.

Spoznajte NEO tudi vi. Pokličite brezplačno številko 080 8000 ali obiščite najbližji Telekomov center in vstopite v novi svet.

Na voljo v paketih NEO Svet, kjer dobite poleg televizije še superhiter internet in mobilno telefonijo.

neo.io

Naročnik oglasnega sporočila je Telekom Slovenije, d. d.

Ne spreglejte