Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 3. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

8. marec materinski dan dan žena darila Telekom Slovenije advertorial

Sreda, 2. 3. 2022, 7.00

2 meseca, 2 tedna

To so pripomočki, ki poenostavijo življenje vsake ženske #video

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

V prvem pomladnem mesecu, ko se narava začne prebujati iz zimskega spanja, sta ženskam posvečena kar dva dneva. V začetku meseca praznujemo dan žena, ki je mednarodni praznik žensk, ob koncu pa še materinski dan. Upravičeno bi ga torej lahko poimenovali kar mesec žensk.

ženske, mama, babica, hči | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Ženske v življenju odigrajo veliko vlog in so pomembne osebe v našem življenju. Današnja ženska se mimogrede iz poslovne ženske prelevi v skrbno mamo, gospodinjo, najboljšo prijateljico, ljubiteljsko športnico in včasih celo v superjunakinjo.

Ne glede na to, kakšen je njen vsakdan, si vsaka ženska ob večerih rada vzame čas za svojo najljubšo TV-serijo, ko popolnoma pozabi na obveznosti in skrbi iztekajočega se dne. Z vrhunskimi televizorji bodo njene priljubljene vsebine dobile povsem nove razsežnosti. Kakovostna slika, poudarjene podrobnosti, vrhunski zvok in ločljivost do 4K bodo poskrbele za neverjetno doživetje ob gledanju filmov, serij ali oddaj.

Primerjali smo televizorja Philips 50PUS7956/12 4K in Samsung QE50Q60AAUXXH 4K.

Telekom | Foto: Televizor Philips 50PUS7956/12 4K

S tem televizorjem Philips 4K Android TV dogajanje pred njo oživi. Vsebino HDR odlikuje odlična slika, Ambilight poskrbi za intenzivnejše doživljanje filmov, oddaj in iger, saj se zaslon zdi večji, kot je v resnici. Dolby Atmos pa zagotavlja, da čudovito sliko spremlja vrhunski zvok.

 

Telekom | Foto: Televizor Samsung QE50Q60AAUXXH 4K

Televizor, ki poudari podrobnosti in kontrast za neverjetno doživetje vsake slike. Zmogljivi Samsungov procesor optimizira kakovost zvoka glede na vsebino, ki jo gleda. Filme in glasbo lahko z dotikom zrcali z mobilne naprave na televizor. Tako lahko hitro in preprosto preklopi na televizor ter nadaljujete uživanjem v njenih priljubljenih vsebinah.

Poklonite pozornost pomembnim ženskam v vašem življenju

Dan žena je namenjen priznavanju dosežkov žensk in njihovega pomembnega prispevka v družbi. Na materinski dan pa predvsem izrazimo hvaležnost svojim mamam za njihovo brezpogojno ljubezen in neomajno podporo. Oba dneva sta priložnost, da proslavimo vlogo žensk v našem življenju. Spodbudite njihovo edinstvenost in jim dovolite, da je to njihov dan. Poklonite jim svojo polno pozornost in svoj čas ter jih v tem mesecu večkrat spomnite na to, kako pomembne so za vas ter jih opomnite na njihovo moč in vpliv, ki ga imajo na vas in ljudi okrog sebe. Naj vedo, da je tudi zaradi njih vaš svet boljši.

Izbrano darilo je lahko odličen način, da izrazite hvaležnost. A izbira pravega darila ni vedno najlažja. Morda ima ženska, ki ji bo pozornost namenjena, že vse, kar potrebuje. Na srečo na spletu lahko najdete vrsto idej, kaj podariti, vendar je treba biti premišljen, da bo darilo edinstveno, kakovostno in uporabno. Najprej morate poznati njeno osebnost, z njo se lahko pogovorite o darilu ali pa vsaj dobite kakšen namig. Nato kupite darilo glede na njene trenutne potrebe.

Če želite torej izraziti svojo hvaležnost z darilom, v nadaljevanju predstavljamo nekaj idej, ki bodo dosegle svoj namen.

materinski dan, dan žena, darilo, družina | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Najboljša darila so tista, ki poenostavijo življenje

Med njimi so morda tudi takšna, ki si jih vaša žena, mama ali najboljša prijateljica sama ne bi kupila. Ker jo dobro poznate, veste, katero izmed njih najbolj sovpada z njenim vsakdanom in načinom življenja. Preverite spodnje ideje in morda med njimi najdete darilo zanjo.

Telekom | Foto: Pametna ura Huawei Watch GT 3

Elegantna številčnica ujame svetlobo na 3D ukrivljeno steklo in daje mehak sijaj, podoben vodi. Pametna ura Watch GT 3 je prava mojstrovina z ohišjem s sijajnim zaključkom, ki ga spremljajo izpopolnjeni trakovi za sodoben in prefinjen videz. Ura se prilagaja njenemu slogu, saj bo lahko izbirala med vesoljsko in športno tematiko, minimalističnim oblikovanjem in na tisoče drugimi številčnicami, s pritiskom na gumb Always On Display pa lahko poživi svoje razpoloženje. S Huawei Watch GT 3 bo zasijala v vseh priložnostih.

Telekom | Foto: Slušalke Apple AirPods Pro 2021

Slušalke Apple AirPods Pro odlikujejo aktivno odpravljanje hrupa za popolno obdanost z zvokom, način transparentnosti, da se sliši dogajanje okrog nje, dobro prileganje za celodnevno udobje ter čarobnost zvoka, kot ga še ni slišala. Letošnji model se pohvali z novim načinom Conversation mode, ki ji pomaga v glasnih okoljih, da vas bo lažje slišala na drugi strani telefona. Z enim samim polnjenjem lahko slušalke uporablja kar štiri ure in pol. Polnilna torbica pa zdaj podpira Applovo polnjenje MagSafe.

Telekom | Foto: Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab A8

Najnovejša serija tabličnih računalnikov Galaxy A optimizira vsakodnevno rutino, od zabave do hibridnega učenja. Galaxy Tab A8 se ponaša z razširjenim 10,5-palčnim zaslonom z izjemno tankim robom in skupnim razmerjem stranic 16:10. Rezultat je 80-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem, kar omogoča veliko bolj poglobljeno izkušnjo gledanja kot pri preteklih modelih tablic.

Kozmetični pripomočki, s katerimi bo ustvarila popoln videz

Vsaka ženska ima rada urejen videz, zaradi katerega se bo počutila samozavestneje. Obstaja vrsta kozmetičnih pripomočkov, ki lepotno rutino poenostavijo. Ne glede na to, ali iščete darilo za svojo partnerko, prijateljico ali mamo, se bo vsaka razveselila kozmetičnega pripomočka, ki ji bo skrajšal čas v kopalnici.

Telekom | Foto: IPL aparat za odstranjevanje dlak Philips Lumea

Nastavki aparata Philips Lumea za nego celotnega telesa so oblikovani tako, da se popolnoma prilegajo vsaki oblini, programi pa so povsem prilagojeni posameznemu predelu telesa. IPL aparat Philips učinkovito in nežno odstranjuje dlačice celo na občutljivih predelih.

 

Telekom | Foto: Samodejni kodralnik las Philips

Samodejni kodralnik MoistureProtect ustvarja sijajne in bleščeče kodre, kar je rezultat inovativnega pametnega sistema kodranja. Edinstvena odprta zasnova z dolgimi cevkami omogoča kodranje dvojne količine las naenkrat in ohranjanje naravne vlažnosti.

 

Telekom | Foto:
Električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean

Najelegantnejša sonična električna zobna ščetka Philips Sonicare z najučinkovitejšim beljenjem.

Kuhinjski aparati olajšajo pripravo jedi in napitkov

Kuhinjski pripomočki so vedno praktično darilo, saj poenostavijo delo v kuhinji. Kadar nakupujete za žensko, ki je strastna kuharica, z izbiro takšnega darila zagotovo ne boste zgrešili. Za domače kuharice namreč velja, da je vedno dovolj prostora za še kakšen kuhinjski pripomoček. Predlagamo dva trendovska aparata, ki jih bo zagotovo vzljubila.

Telekom | Foto: Kuhinjski robot MW GOURMETmaxx

Z zmogljivim kuhinjskim strojem GOURMETmaxx 03440 lahko v kratkem času pripravi različne vrste testa. Kuhinjski robot bo olajšal mešanje, gnetenje, stepanje in vse to opravil hitro in zanesljivo.

Telekom | Foto:

Kavni aparat Krups Evidence

Oblikovan kot popoln paket za pripravo odličnih napitkov v lastnem domu, avtomatski kavni aparat KRUPS Evidence zagotavlja brezhibne rezultate do najmanjših podrobnosti. Za pripravo izjemnih kavnih napitkov, ki prepričajo vsako ljubiteljico kave. Kavni aparat se bo z elegantno estetiko vklopil v katerokoli kuhinjo.

Ni dvoma, da si ženske v vašem življenju zaslužijo najboljše, ne glede na priložnost

Ko pa pride čas, da poiščete popolno darilo zanjo, je včasih težko najti nekaj tako posebnega, kot je posebna ona – vaša žena, punca, mama, najboljša prijateljica ali sestra. Zato se nakupovanja lotite premišljeno in naj vas velika izbira idej za darila ne zmede. Med njimi namreč obstajajo takšna, ki izstopajo s svojo uporabnostjo in privlačnostjo za ženske. Kupite ji darilo, ki bo koristno in ji bo olajšalo vsakdanje življenje.

Ne spreglejte