Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 6. 2020,
19.37

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

1

Natisni članek

policija primorska avtocesta primorska avtocesta nesreča nesreča

Petek, 26. 6. 2020, 19.37

3 leta, 10 mesecev

Za nesrečo na primorki kriva pnevmatika tovornjaka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

1

slovenska policija | Foto Siol.net

Foto: Siol.net

Koprski policisti so bili malo po 16. uri obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila na primorski avtocesti pred izvozom Senožeče v smeri Kopra. Del pnevmatike tovornega vozila je zadel osebno vozilo 23-letnice, ki je zaradi tega izgubila nadzor in se prevrnila na streho. Za njo je nadzor izgubil tudi voznik tovornega vozila in prebil ograji. V nesreči sta bili poškodovani omenjena voznica in njena 53-letna sopotnica.

Kot so zapisali policisti PU Koper, je po prvih ugotovitvah policije 63-letni voznik tovornega vozila iz okolice Novega mesta vozil iz smeri Razdrtega proti Kopru po desnem smernem vozišču.

"Približno 200 m pred izvozom za Senožeče se mu je na prednji levi pnevmatiki odlepila tekalna površina in odletela v vetrobransko steklo osebnega avtomobila, ki ga je v tem času po levem smernem vozišču vozila 23-letna voznica iz okolice Kopra," pišejo policisti.

Novice V Savudriji se je smrtno ponesrečil slovenski kolesar #video

23-letnica na streho, tovornjak prebil obe ograji

23-letnica je posledično izgubila nadzor nad vozilom in se prevrnila na streho, prav tako pa je nadzor izgubil tudi voznik tovornega vozila, ki je zapeljal v levo in prebil obe odbojni ograji med smernima voziščema.

V vozilu 23-letnice je bila poškodovana 53-letnica iz okolice Kopra, ki je bila odpeljana v Splošno bolnišnico Izola. Kot so sporočili policisti, po prvih ugotovitvah obstaja sum, da je voznica huje telesno poškodovana. Ko bo znana teža poškodb bodo policisti izvedli ustrezen ukrep zoper voznika tovornega vozila.

Odpadle dele ograje in pnevmatike sta v nadaljevanju prevozila še en osebni avtomobil in eno tovorno vozilo, v teh vozilih pa ni bil nihče telesno poškodovan.

Promet v obe smeri poteka po enem smernem vozišču, zaradi gostote prometa pa promet poteka upočasnjeno z občasnimi zastoji.

Novice Huda nesreča pri Kidričevem: umrla motorist in kolesar #video
Avtomoto Po 20 minutah vožnje v novem lamborghiniju doživel nesrečo #foto
Ne spreglejte