SiolNET. Avtomoto Novice
Vsebino omogoča Porsche Center Ljubljana
  • Messenger
  • Messenger

Velika miniaturna dirka v kateri lahko osvojite dan z vozili Porsche

Vsebino omogoča Porsche Center Ljubljana

Osem etap, osem tekmovalcev, 25 metrov steze in avtomobili, ki so primerni za vsak žep. To je velika dirka za nagrado 911 Mini Cup, ki pa jo lahko osvoji samo en zmagovalec. Na štartu je stalo osem znanih osebnosti, le štiri so se uvrstile v polfinale, v izločilnih bojih, ki potekajo vsak četrtek ob 18. uri na spletni strani 911.porsche.si in Facebook strani Porsche Center Ljubljana, pa bomo dobili dva finalista, ki bosta 1. julija poskušala čim bolj natančno, spretno in hitro priti do naslova prvaka.

Porsche Slovenija

V prvenstvu 911 Mini Cup pa nagrad ne osvajajo samo tekmovalci, ampak tudi vsi, ki jih na spletni strani 911.porsche.si spodbujate s svojimi glasovi. Vsak teden po vsaki etapi izžrebamo devet dobitnikov paketa Porsche, v katerem so ovratni trak, kapa, zapestnica in termo skodelica, ter po enega udeleženca dogodka Porsche Experience Day, ki bo 17. julija na letališču v Lescah dan preživel v družbi vozil Porsche in okusil njihovo moč ter vozno dinamiko. Obišči 911.porsche.si/glasovanje, izberi svojega favorita in preizkusi svojo srečo.

Porsche Slovenija

1. etapa: Katja Pivk in Sanja Modrić

V prvi etapi dirke za pokal 911 Mini Cup sta se pomerili Katja Pivk, petkratna državna prvakinja v kartingu, in športna novinarka Sanja Modrić. Njun prvi dvoboj je bil izenačen, v dodatnem krogu pa so se izkušnje za volanom ognjevitih kartov izkazale kot zmagovalna prednost. Katja Pivk se je prva uvrstila v polfinale.

2. etapa: Tara Zupančič in Ciril Komotar

Za uvrstitev v finale sta se v drugi etapi potegovala TV-voditeljica in motoristka Tara Zupančič ter avtomobilski novinar in videobloger Ciril Komotar. Eden je vozil hitro in drzno, drugega pa je ves čas metalo iz ovinka. Kdo pa se je uvrstil v finale? Oglejte si posnetek dirke.

3. etapa: Oriana Girotto in Jože Robežnik

Tekma tretje etape je bila tako napeta, da smo jo morali kar dvakrat podaljšati z dodatnim krogom. V njej sta se pomerila TV- novinarka in vodička po Ljubljani Oriana Girotto ter TV-voditelj in videoustvarjalec Jože Robežnik. V finale pa je napredoval le eden od njiju.

4. etapa: Nik Škrlec in Martin Janežič - Buco

Martin Janežič - Buco se je prvi zagnal proti ciljni črti, a sta se v četrti etapi dirke 911 Mini Cup vseeno bolj obrestovala preudarnost in taktiziranje Nika Škrleca, ki se je z zmago uvrstil v polfinale. Čestitke obema tekmovalcema, vi pa si oglejte posnetek napete dirke mojstrov.

Prva polfinalna dirka: Katja Pivk in Ciril Komotar

V prvi polfinalni dirki za pokal 911 Mini Cup, ki si jo na spletni strani 911.porsche.si ali Facebook strani Porsche Center Ljubljana lahko ogledate v četrtek, 10. junija, ob 18. uri, bosta največ krogov s svojima avtomobiloma Porsche poskušala narediti petkratna državna prvakinja v kartingu Katja Pivk in priljubljeni videobloger Ciril Komotar. Enemu od njiju namenite svoj glas in se tudi vi uvrstite v veliko dirko za super nagrade Porsche.

Porsche Slovenija

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin