Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jure Gregorčič

Ponedeljek,
20. 1. 2014,
13.28

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 20. 1. 2014, 13.28

8 let, 3 mesece

V Ljubljani ferrari namesto mestnega avtobusa!

Jure Gregorčič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Slovenska agencija Pristop je v sodelovanju z Britanskim BBC za promocijo oddaje Top Gear's Top 41 k sodelovanju povabila našega Cirila Komotarja. Ta bo uporabnike LPP prevažal s ferrarijem.

Britanski BBC v sodelovanju s slovensko agencijo Pristop pripravlja odmevno promocijo nove oddaje Top Gear's Top 41, ki je del programske sheme progama BBC Knowledge.

Oddajo vodi Richard Hammond, 33,33-odstotni del voditeljske ekipe Tope Geara, najbolj priljubljene avtomobilske oddaje na svetu, ki jo na globalni ravni spremlja neverjetnih 750 milijonov gledalcev. Vsebina bo sestavljena iz 41 najbolj odmevnih, zabavnih ali tako in drugače atraktivnih prispevkov Top Geara.

Namesto mestnega avtobusa vas lahko pobere ferrari

Če boste v četrtek, 23. 1., med osmo in šestnajsto uro zdolgočaseni stali na eni od postaj ljubljanskega mestnega potniškega prometa z večjo frekvenco, se lahko zgodi, da vam bo srčni utrip dvignil eden najbolj našpičenih vrancev iz Maranella – ferrari F430 scuderia. Povabljeni boste na sopotniški sedež, kjer vam bo v ušesa lezla glasna simfonija enega najbolj karizmatičnih osemvaljnih motorjev zadnjih let.

Floto zanimivih avtomobilov bodo dopolnjevali se porsche 911 carrera 4S, hummer H3 in vozilo, ki za zdaj še ostaja skrivnost!

Sodelovanje z BBC - veliko priznanje za Avtomoto

Naš novinar Ciril Komotar je veselje izza vozniškega sedeža delil že pri številnih podobnih projektih. Se še spomnite vožnje upokojencev v grmečem camaru ali adrenalinskega doživetja bralcev, ki so se po mokri letališki stezi pustili zapeljati v nemškem bombniku – mercedesu E 63 AMG?

Tokrat bo Ciril pomagal pri nastajanju promocijskega videa pod taktirko Pristopa, saj organizatorji ničesar ne želijo prepustiti naključju. Za volanom potrebujejo izkušenega testnega voznika in hkrati človeka, ki bo znal te nerealno vsakdanje avtomobile približati potnikom.

Cirila smo malce v šali podražili, da bo moral tokrat vseh 510 ferrarijevih "konjev" krotiti na mestnih ulicah in ne na dirkališču. Seveda nam je takoj prikimal in povedal, da se je znašel v vlogi voznika mestnega avtobusa, le da sta karoserijska oblika in tehnika malce drugačni kot v klasičnih harmonikah (berite: zglobni avtobus), ki se vozijo po mestnih ulicah naše prestolnice.

Vi pa, dragi bralci, če se boste slučajno znašli na sovoznikovem sedežu, uživajte v svojevrstnem VIP-prevozu. Ne pričakujte zažganih gum in drsenja počez. Tovrstni vozniški manevri namreč spadajo v ustrezno okolje, na stezo, nikakor pa ne na ceste v odprti promet. Ciril je seveda zagovornik varne in odgovorne vožnje. Kakšen motorni akord pa vam bo vsekakor pripravljen privoščiti.

Ne spreglejte