Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 9. 2017,
8.22

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Autocommerce

Natisni članek

Mercedes-Benz razred C advertorial

Petek, 15. 9. 2017, 8.22

2 meseca

Brezkompromisna dovršenost: razred C prepriča v vseh pogledih

Vsebino omogoča Autocommerce

Dizajnerska poslastica, ki je združila moč z nemško tehnološko izpopolnjenostjo – razred C je v svojih dveh različicah avtomobil, ki vam zagotavlja varnost, zanesljivost in dovršeno potovalno ugodje.

Izberite svojega najljubšega C: limuzina je lahko vaša že za 27.900 evrov, karavan pa že za 28.500 evrov. Mercedes je dostopen kot še nikoli. Bi ga imeli v svoji garaži? | Foto: Izberite svojega najljubšega C: limuzina je lahko vaša že za 27.900 evrov, karavan pa že za 28.500 evrov. Mercedes je dostopen kot še nikoli. Bi ga imeli v svoji garaži?

Mercedes-Benz je z razredom C dosegel pomembno stopničko v tehnološkem razvoju ter ga zelo uspešno prepletel s potrebami in zahtevami najrazličnejših voznikov. Vrhunski inženirji so razvili dostopno tehnologijo, ki zagotavlja le najboljše – tako na področju varnosti kot z vidika udobja.

Prav varnostni vidik je glavno vodilo nemškega podjetja, ki je na tem področju vso svojo zgodovino oralo ledino in tako celotnemu avtomobilskemu svetu redno zagotavljalo le najboljše rešitve. Mercedes-Benz je sinonim za varnost in prav zato je vožnja v njem tako brezskrbna in pomirjujoča.

Preizkusite vrhunsko eleganco razreda C in se prijavite na testno vožnjo.

Nemška kakovost, prepletena s slovenskim pečatom

Elegantna zunanja podoba, izjemna varčnost, najnaprednejši varnostni in asistenčni sistemi ter prilagodljiva in prostorna notranjost z izbranimi materiali | Foto: Elegantna zunanja podoba, izjemna varčnost, najnaprednejši varnostni in asistenčni sistemi ter prilagodljiva in prostorna notranjost z izbranimi materiali

Robert Lešnik je v razredu C nedvomno pustil pečat, modelom razreda C pa pričaral poseben značaj, ki izstopa in navdušuje. Športno-elegantni videz je primeren tako za resne poslovne vožnje kot za sproščene družinske pobege v neznano.

Razred C ne prednjači samo z estetskega vidika, navdušuje in prepriča predvsem z vidika tehnoloških rešitev, ki so jih inženirji namestili serijsko.

Srednji razred, ki ima vse prvine največjih. Preseneča in navdušuje, predvsem pa prepriča. Preizkusite ga na testni vožnji. | Foto: Srednji razred, ki ima vse prvine največjih. Preseneča in navdušuje, predvsem pa prepriča. Preizkusite ga na testni vožnji. Razred C se lahko pohvali z napredno serijsko opremo, ki zagotavlja maksimalno varnost in hkrati pomaga pri obvladovanju kritičnih voznih situacij:

• sistem za aktivno preprečevanje čelnega trka ACTIVE BRAKE ASSIST,

• asistent za opozarjanje na utrujenost voznika ATTENTION ASSIST – z analizo vašega načina vožnje bo poskrbel, da boste pravočasno naredili premor,

• podvozje s prilagodljivim blaženjem za vse cestne razmere AGILITY CONTROL,

• ISOFIX, ki je najbolj preprost za uporabo prav pri Mercedesu,

• kolenski zračni meh in bočni zračni mehi.

V razred C so serijsko vključili tudi možnost prostoročnega telefoniranja z vmesnikom Bluetooth®, dodali so tudi dvojni vmesnik za USB.

Razred C se ponuja v štirih različicah in v štirih vrstah potovalnega užitka  – kot elegantna limuzina, udoben in prostoren karavan, športen coupe ali večno privlačen cabrio. Kateri razred C se bo po vašem mnenju najbolje podal vaši garaži?

Svetovni avto leta, ki točno ve, kakšne so vaše želje

Razred C je opremljen z inovativnimi varnostnimi in asistenčnimi sistemi, ki prispevajo k sproščeni vsakodnevni vožnji in vozniku pomagajo pri obvladovanju kritičnih voznih situacij. | Foto: Razred C je opremljen z inovativnimi varnostnimi in asistenčnimi sistemi, ki prispevajo k sproščeni vsakodnevni vožnji in vozniku pomagajo pri obvladovanju kritičnih voznih situacij.

Najnovejša limuzina razreda C je nedvomno vrhunec vseh prejšnjih generacij in avtomobil, ki se lahko pohvali s tistimi vsestranskimi komponentami. Te limuzino zares postavijo na piedestal avtomobilizma. Popolna fuzija dizajna z najboljšimi tehnologijami jo je pripeljala do dveh pomembnih nazivov, ki samo dokazujeta, da je najnovejša limuzina razreda C zasluženo najboljša do zdaj – po nazivu svetovni avto leta 2015 je na slovenskem testiranju PRIMAtest dobila še naziv najboljše premium limuzine srednjega razreda.

Kam vas bo ponesla strast do vožnje?

Zaprite oči in si predstavljajte, kako je videti popoln dan z razredom C. Na poti v službo, ko sonce šele vzhaja in je dogajanje na cestah že v polnem zamahu – dinamična vožnja skozi mestne ulice je z razredom C prav lahkotna, udobje v ergonomskih sedežih pa sproščujoče. Pravi balzam za dušo je tudi daljša vožnja po avtocesti, kjer je s pomočjo tempomata še bolj zanesljiva in varna.

Vizija razreda C: vožnja brez nezgod. | Foto: Vizija razreda C: vožnja brez nezgod.

Razred C ima športno-eleganten značaj, zato bo z vami užival na prav vsakem ovinku, nedvomno pa boste z njim vedno pustili pečat. Raznolika igra med linijami, robovi, konveksnimi in konkavnimi površinami na celotnem vozilu ustvari nadvse živahno obliko, s katero se zlahka poistovetijo vsi, ki od svojega avtomobila pričakujejo več, tudi na estetskem področju.

Nova limuzina razreda C odločno izraža najsodobnejši slog znamke Mercedes-Benz, ki ga pooseblja tudi razred S. | Foto: Nova limuzina razreda C odločno izraža najsodobnejši slog znamke Mercedes-Benz, ki ga pooseblja tudi razred S.

Elegantne linije zunanjosti se nadaljujejo tudi v kabini, zato ni čudno, da se vsak voznik v njem počuti kot doma, predvsem zahvaljujoč kakovostnim materialom na vratnih oblogah in armaturni plošči. Na novo zasnovana sredinska konzola navdušuje z jasnimi linijami in preprostim slogom. Vsestranski koncept notranjih luči ponuja posebno svetlobno vzdušje in edinstveno udobje.

Razred C zagovarja močne pogone, ki povezujejo živahno vožnjo z ekološko odgovornostjo. Tako imajo skoraj vsi motorji serijsko funkcijo ECO Start-Stop ter številne ukrepe BlueEFFICIENCY, ki učinkovito zmanjšujejo porabo goriva in izpuste škodljivih snovi:

  • Ottov motor V6 z neposrednim vbrizgom,
  • izpopolnjen samodejni menjalnik 7G-TRONIC,
  • pomožni agregati, uravnavani v skladu s potrebo, na primer črpalka za gorivo in črpalka za olje,
  • inteligentno krmiljena klimatska naprava,
  • obsežen paket ukrepov BlueEFFICIENCY, na primer zmanjšanje mase in informacije za voznika za varčevanje z energijo,
  • konstrukcija, primerna za recikliranje, in surovine, ki jih laže ponovno dobimo pri kasnejši reciklaži,
  • lastni sistemi Mercedes-Benza za recikliranje odsluženih vozil.

Mercedes razred C | Foto: Izbrani modeli razreda C že za 27.900 evrov

Izkoristite izjemno akcijo, ki velja za izbrane modele razreda C

Osnovna cena: 34.030 evrov

Cena s prihrankom: 27.900 evrov

Mesečni obrok: že od 268 evrov

Prihranek: do 6.130 evrov

Akcija vključuje obvezno opremo:

– radio Audio 20 CD,

– senzor za dež,

– pilot za parkiranje s senzorji PARKTRONIC spredaj in zadaj,

– touchpad,

– tempomat,

– 40,6 cm (16-palčna) platišča iz lahke kovine z 10 prečkami,

– tridelno deljivo naslonjalo zadnje klopi.

Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

Preizkusite vrhunsko eleganco razreda C in se prijavite na testno vožnjo.

 

Družinski lepotec, ki bo poskrbel za varnost na vsakem ovinku

Ponovno zaprite oči in si predstavljajte še en scenarij: mogoče vam je bliže družinsko dogajanje v avtomobilu, ko malčka veselo kramljata na zadnjih sedežih avtomobila, varno pripeta s sistemom ISOFIX, ki je v mercedesu vgrajen serijsko. V avtomobilu igra vesela glasba, navigacija pa vas vodi do težko pričakovanega cilja. Prostornost v prtljažniku vam je omogočila, da ste opremo in prtljago varno shranili ter da vas čaka resnično noro doživetje.

Mercedes-Benz razred C | Foto:

Eden glavnih adutov karavana razreda C je prostornost tako v kabini kot v prtljažniku. Izhodiščna prostornina prtljažnika je 490 litrov, ravno prav za družinske počitnice. | Foto: Eden glavnih adutov karavana razreda C je prostornost tako v kabini kot v prtljažniku. Izhodiščna prostornina prtljažnika je 490 litrov, ravno prav za družinske počitnice.

Karavan ponuja predvsem dvoje: skrajno varnostno zagotovilo in udobje, ki omogoča raznolikost voznih izkušenj. Vse to v popolnem sožitju s prefinjeno estetiko.

Mercedes je pač znamka, ki se svojim zadovoljnim voznikom približuje z najvišjo mero izpopolnjenosti na vseh področjih.

Mercedes razred C | Foto: Izbrani modeli karavana C že za 28.500 evrov

Izkoristite izjemno akcijo, ki velja za izbrane modele razreda C 160 karavan.

Osnovna cena: 35.345 evrov

Cena s prihrankom: 28.500 evrov

Mesečni obrok: že od 273 evrov

Prihranek: 6.845 evrov

Akcija vključuje dodatno opremo:

– radio Audio 20 CD,

– deljivo zadnjo klop,

– senzor za dež,

– pilot za parkiranje s senzorji PARKTRONIC spredaj in zadaj,

– tempomat,

– touchpad,

– 40,6-centimetrska (16-palična) platišča iz lahke kovine z desetimi prečkami.

Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

Preizkusite vrhunsko eleganco razreda C in se prijavite na testno vožnjo.

 

Ne spreglejte