TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 7. 2010,
14.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 1. 7. 2010, 14.46

8 let

Županski kandidat Nove Slovenije v Kranju je Matevž Kleč

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nova Slovenija je predstavila svojega kandidata za kranjskega župana - dolgoletnega svetnika te stranke v mestnem svetu Matevža Kleča.

Kleč napoveduje, da bo kot župan Kranju vrnil stari ugled, predvsem pa več postoril za oživitev starega mestnega jedra gorenjskega središča. Ljudmila Novak: V Kranju pričakujemo dober rezultat Po besedah predsednice stranke Ljudmile Novak NSi sledi trem glavnim smernicam: politiki za skupno dobro, zavzemanju za dolgoročne pozitivne posledice za občane, s sinergijo pa bodo skušali zagotoviti boljšo kvaliteto življenja vseh generacij. V Kranju stranka z dobrimi kandidati pričakuje dober rezultat, je še dodala. Tri mandate je že kranjski svetnik

Kleč se je za kandidaturo za župana Mestne občine Kranj odločil, ker je "čutil, da je na vrsti, da pokaže, kaj zna in da tudi on nastavi svoje lice". Tri mandate je že kranjski svetnik, dva mandata je bil predsednik krajevne skupnosti Besnica, kandidaturo za župana pa je najavil na vrtu gostilne Stari Mayr, ker hoče oživiti stari del mesta.

"Vračanje duše staremu delu mesta" Po Klečevih besedah Kranju zadnjih 15 let ne more biti v ponos, saj je izgubil nekdanje vodilno gospodarsko mesto v državi, zato se zavzema za zagotovitev možnosti in pogojev za postavitev obrtne in komunalne cone. Morebitno rešitev vidi v stotih hektarjih degradiranega zemljišča v občini, pa tudi v "vračanju duše staremu delu mesta", je pojasnil.

To bi dosegel z boljšo uporabo obnovljenih stavb v mestnem jedru, kjer bi svoje prostore dobila priznana društva in skupine, na Savskem otoku pa vidi primerno mesto za osrednjo koncertno dvorano. Podrobnejši program, ki so ga pripravili skupaj z mestnim odborom stranke, naj bi sicer predstavil predvidoma avgusta 2010.

Ne spreglejte