TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 12. 2014,
22.53

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 13. 12. 2014, 22.53

6 let, 7 mesecev

Zmagovalec Kmetije: Nov začetek je Denis!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Razburljiv finalni boj Kmetije: Nov začetek na Planet TV se je končal z zmago že po drugi igri. Po 15 tednih je 50 tisoč evrov domov odnesel Denis.

Obljuba, da v Kmetiji: Nov začetek ne bo nikomur prizaneseno, se je izkazala za resnično, kar so kmalu ugotovili tudi tekmovalci. Tisti trije, ki so na posestvu preživeli celih 15 tednov, so še bolj nestrpno pričakovali finalni dvoboj. A še pred njim se je moral posloviti Matej, saj je porota šestih že izpadlih tekmovalcev odločila, da si boj v superfinalu najbolj zaslužita Denis in Darinka.

Darinka je bila Denisu pri prvi igri tik za petami Superfinalista sta se najprej pomerila v razburljivi igri, imenovani Časovni stroj. Pri računanju, sestavljanju besedne zveze in seznama glav družine po vrstnem redu je bil najbolj spreten Denis, čeprav mu je bila Darinka kljub počasnemu začetku na koncu tik za petami. Najbolj glasno so za Darinko navijale Lara, Žana in Kristina, medtem ko sta Denisa najbolj podpirala Leon in Martin.

Z žaganjem do zmage Druga igra je bila za Darinko trši oreh, saj sta z Denisom žagala "vejo", na kateri sta sedela. Denis se je naloge lotil tako vneto, da je kasneje od utrujenosti komajda zmogel dvigniti nagrado. Ko je odžagal hlod, na katerem je sedela Darinka, je bilo jasno, da je zmagovalec Kmetije: Nov začetek po 15 tednih bivanja na posestvu prav on. Ob zmagi je najprej objel svojo družino, ki se je razpleta veselila skupaj z njim, nato pa je utrujen in navdušen objel tudi voditeljico Saško Lendero.

Za zabavo je poskrbel tudi Miha Pred finalnim razpletom sta si nagradi priborila tudi Miha in Lara. Izbrana gledalca sta si namreč želela v boju pomeriti prav z njima, oba pa sta se izkazala za trd oreh. Miha je v pobiranju jabolk močno premagal gledalca Branka in mu tudi pomagal pri nabiranju sadežev.

Lara je po odhodu s kmetije očitno vadila sestavljanje petelinčka, saj je tudi sama premagala gledalko, ki je želela preveriti, ali je Lara spretna tudi v tej nalogi, ne le z jezikom.

Prihaja Bar! Vseh petnajst tednov resničnostnega šova je gledalcem še vedno na voljo na spletni strani, že spomladi pa na Planet TV prihaja nov resničnostni šov – Bar. Za sodelovanju v Baru na Planet TV iščemo polnoletne moške in ženske, ki si upajo vstopiti v najzabavnejšo tekmo svojega življenja. Prijave zbiramo na elektronskem naslovu bar@planet-tv.si in spletni strani Planet TV. Najboljši bo domov odnesel 50 tisoč evrov.

Ne spreglejte