SiolNET.
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vlak trčil v tovornjak

4

termometer

Mednarodni vlak je okoli 15.30 na z zapornicami nezavarovanem železniškem prehodu v kraju Jelenče v občini Pesnica trčil v tovornjak.

Gre za isti železniški prehod, na katerem sta avgusta letos življenje izgubila ženska in petletni otrok.

Voznik je izven smrtne nevarnosti Mednarodni vlak, ki je vozil na relaciji Dunaj – Maribor, je na železniškem prehodu, ki je označen le z andrejevim križem in brez zapornic, trčil v tovornjak.

Huje telesno poškodovan voznik tovornjaka, ki so ga mariborski gasilci izrezali iz pločevine, se zdravi v mariborski bolnišnici in je izven smrtne nevarnosti.

Domačini zahtevajo boljšo zavarovanost Na istem železniškem prehodu se je konec avgusta letos zgodila prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubila 43-letna voznica in njen petletni sin. Ob današnji nesreči so znova postale vse glasnejše zahteve krajanov po boljši zavarovanosti železniškega prehoda.

Železniški prehod je po pripovedovanju domačinov preslabo označen, na tem mestu pa je zelo pogost pojav tudi megla, zaradi katere morajo pogosto celo spuščati okna v avtomobilih, da bi lahko zaznali ali se jim približuje vlak.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin