SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ta tretma zaustavi izpadanje las, jih okrepi in zgosti za 67 % v 28 dneh!

Oglasno sporočilo

Več kot 14.000 ljudi je uporabilo izjemno učinkovito metodo za krepitev lasnih mešičkov in aktivacijo odmrlih lasnih korenin. Zahvaljujoč temu so v 28 dneh ustavili izpadanje las in jih zgostili za 67 %.

Global Group Ltd

Kako je to mogoče?

Inovativna metoda za intenzivno rast las aktivira in obnovi celo odmrle lasne mešičke ter stimulira matične celice, da proizvajajo nove lase. Tako zagotavlja intenzivno rast močnih las tudi na mestih visokega čela in razredčenih las. Posledično lahko vsakdo v zgolj 28 dneh dobi goste, sijoče in goste lase – četudi je bil prej povsem plešast. Pomembno je, da je metoda popolnoma naravna, varna in enostavna za uporabo.

Povrnite si močne in zdrave lase

Način aktivne regeneracije lasnih mešičkov pomaga dokončno rešiti problem redčenja las in plešavosti. Sestavine, ki jih vsebuje, imajo močno regeneracijske, okrepitvene in hranilne lastnosti. Nega sproži intenzivno rast novih las, tudi na dolgotrajnem visokem čelu in razredčenih predelih. Tretma ima 100 % učinkovitost ne glede na vzrok za izpadanje las in je priporočljiv pri težavah, kot so androgena alopecija, alopecija areata, izpadanje las zaradi stresa ali izpadanje las po nosečnosti.

Global Group Ltd

Kako uporabiti metodo?

Naše bralce čaka posebno sofinanciranje, ki ga lahko prevzamete s klikom tukaj:

Prevzemite metodo s sofinanciranjem in v 28 dneh pridobite močne, zdrave in goste lase >>


Naročnik oglasne vsebine je Global Group Ltd. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin