SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

Ste starejši od 40 let in za boljši vid na blizu ali na daleč uporabljate očala?

očala dioptrija
Oglasno sporočilo

V Polikliniki Bilić Vision imam za vas rešitev. Obstaja nekaj možnosti, s katerimi lahko rešimo vaš problem, vi pa se za vedno rešite dioptrijskih očal.

Najprej je seveda obvezen in po 40. letu starosti tudi priporočljiv temeljit in podroben pregled oči, na podlagi katerega zdravnik specialist oftalmolog poda mnenje o tem, kateri je najboljši način, da se enkrat za vselej rešite očal, ohranite zdravje svojih oči in kakovost aktivnega življenja.

Izkoristite posebno ponudbo, ki smo jo pripravili za vas.

Kontaktirajte nas za več informacij ali si rezervirajte termin pregleda za odpravo dioptrije, zdaj po znižani ceni za samo 35 evrov. Pokličite 041 440 905 ali to storite preko spletnega obrazca na povezavi.

Celovit in temeljit pregled oči za odpravo dioptrije sestavljajo:

 • splošni pogovor o morebitnih boleznih (očesne in telesne bolezni),
 • določanje vidne ostrine,
 • določitev dominantnega očesa,
 • merjenje očesnega pritiska,
 • merjenje količine solznega filma (količine solz),
 • določanje števila endotelnih celic,
 • merjenje velikosti zenice na svetlobi in v temi,
 • pregled roženice z določanjem debeline roženice in mogočih nepravilnosti,
 • določanje aberacije očesa (vpliv dnevne in nočne svetlobe na vaš vid),
 • podroben pregled sprednjega in zadnjega dela segmenta očesa z biomikroskopom.

očala dioptrija

Po končanem pregledu izveste, kateri od načinov je idealna rešitev za odpravo dioptrije: laserska odprava dioptrije, odprava visoke dioptrije z vgradnjo leče v oko ali vgradnja multifokalne intarokularne leče.

V Polikliniki Bilić Vision imamo že več kot 20 let izkušenj na področju reševanja vseh napak vida, še posebej smo ponosni na odlične rezultate, ki jih dosegamo z modernimi tehnikami laserskih operacij. V naši polikliniki smo ponosni na to, da za odpravo dioptrije pacientom ponujamo najboljšo, najvarnejšo in najbolj zanesljivo metodo na svetu – Contoura Vision, ki je trenutno edina metoda na svetu, s katero pri pacientih dosegamo, da je njihov vid po posegu boljši, kot so ga imeli z uporabo dioptrijskih očal ali kontaktnih leč.

Do konca septembra se lahko naročite na podroben pregled oči po znižani ceni za samo 35 evrov. Redna cena je 100 evrov. Akcijska cena velja do 1. 10. 2018.

V naši kliniki vas ne bomo samo pregledali, ampak smo vam po pregledu na voljo tudi za vsa morebitna vprašanja glede morebitnih dvomov o operativnem posegu in rešitvi za vaš vid. Ob vašem obisku se vam bomo popolnoma posvetili, ker pri nas velja pravilo, da se pacientom osebno posvetimo ne glede na čas, ki ga vi potrebujete, da se prepričate o naši kakovosti in strokovnosti.

Naročnik oglasnega sporočila je Bilić Vision.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin