Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 9. 2008,
7.29

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 30. 9. 2008, 7.29

3 leta, 8 mesecev

Pravočasni pregled vam lahko reši življenje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Zakorakali smo v čarobno barvit jesenski čas, ki s sabo žal prinaša tudi prehlade, utrujenost, slabo počutje.

Želite svojemu telesu pomagati, ga okrepiti v borbi z vlago, mrazom, virusi, prehladi? Ali pa mogoče želite zgolj preveriti delovanje svojega telesa oziroma dejansko stanje vašega zdravja? Pri nas vam bomo pri tem z veseljem pomagali. Promocija zdravja je relativno novo področje tako v poslovnem svetu kot po svetu nasploh, kjer je osrednji cilj vseh nas boljše zdravje in s tem večja kakovost dela in življenja. Rezultat tega je tudi zmanjšanje stroškov zdravljenja, bolniških odsotnosti, invalidnosti.

Računalniški pregled telesa

S pregledom ugotovimo spremembe na organih, hrbtenici, sklepih, živčnem sistemu, ožilju. Odkrije tudi najmanjše spremembe v telesu, še preden se simptomi razširijo po organizmu. Postopek je neboleč, varen ter s tem primeren tudi za otroke. Sam pregled traja približno eno uro, izvid in nasvete dobite takoj po opravljenem pregledu. Ob odkritju manjših sprememb v telesu vam predstavimo naravne metode zdravljenja, pri večjih spremembah pa vas napotimo na pregled k ustreznemu specialistu.

Do zdravja in večje kakovosti življenja vam pomagamo tudi z različnimi metodami alternativne medicine.

Ena izmed njih je homeopatija kar pomeni, da spodbujamo naravne človeške sposobnosti zdravljenja. Ta zdravilni sistem deluje po principu rimskega reka "Similia similibus curentur" - t.j. "Podobno naj se zdravi s podobnim".

Krepitev organizma dosežemo tudi z najstarejšo naravno medicino na svetu, in sicer ajurvedo, kje skušamo doseči to, da s prehrano, meditacijo in drugimi pripomočki ponovno vspostavimo ravnovesje v telesu ter tako izboljšamo svoje zdravje in osebno srečo.

Ravnotežje telesa in duha prav tako dosežemo z reikij-em, s pretokom energije, tako da lahko zdravimo in pomagamo sebi ali drugim. Z njem sproščamo energetske blokade, razstrupljamo telo, oživljamo in vitaliziramo tako telo kot duha.

Organiziramo tudi predavanja in srečanja z različnimi zdravilci, magnetno resonančne terapije in bioenergijske terapije.

Upamo, da ste že našli svoj razlog za obisk našega centra. Zato vam v jesenski akciji, ki bo trajala do konca oktobra 2008, nudimo promocijskih 20% popusta za osnovni pregled telesa. Prijavite se lahko po telefonu, in sicer smo dosegljivi na 01/ 5633 093 in 040/ 360 700 ali po el. pošti na: diagcenter@junior-eco.si. Če želite izvedeti še kaj več o nas, si lahko ogledate tudi spletno predstavitev na www.diagcenter.si. Najdite čas zase, spoznajte delovanje svojega telesa in okrepite svoje zdravje. Zdravje je neprecenljivo, skrbimo zanj! Nasvidenje v Diagcentru!

Ne spreglejte