Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 2. 2008,
10.57

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 1. 2. 2008, 10.57

3 leta, 8 mesecev

Pozabite na sanje, prihaja resnična preobrazba

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Se tudi vam velikokrat zdi, da večino pozitivnih sprememb pri popolni preobrazbi podobe naredijo le ličila, nove obleke in trendovska pričeska?

Privoščite si takšno spremembo, ki bo ostala tudi takrat, ko zvečer odložite obleke, z obraza izbrišete make-up in si razkuštrate lase. Seveda ste tudi vi že razmišljali o popolni spremembi svoje podobe, a se ponavadi zatakne pri denarju, času ali pogumu. Stilske preobrazbe, organizirane s strani različnih medijev, so zato zelo dobrodošle. Omogočajo posamezniku, da se prepusti strokovnjakom iz različnih področij lepote in zdravja. In to popolnoma zastonj. Mi k temu dodajamo še več, kanček resničnosti.

Spletni portal www.zdravnasmeh.si je v sodelovanju z estetskim zobozdravstvom Bk Studio prav v teh dneh začel projekt RESNIČNE PREOBRAZBE. Štiri krat na leto (pomlad, poletje, jesen, zima) bo izbrani nagrajenec ali nagrajenka prejel storitve in usluge različnih partnerjev v protivrednosti kar 5.000,00 €. Vsi strokovnjaki bodo upoštevali prevladujoče lepotne trende in želje izbranca ali izbranke ter ga/jo pripeljali najbližje popolni preobrazbi podobe. Kdo so torej partnerji, ki bodo izbrali nagrajeno osebo? Znamenite Terme 3000 iz Moravskih Toplic bodo v prostorih hotela Ajda****Q ponudile prostore za pet dnevno bivanje, frizerska ekipa Hairdreams iz Ljubljane bo poskrbela za lasersko novo pričesko na podlagi laserskega podaljševanja in zgoščevanja las, Italijanski znamki oblačil Scotch in Garcia ponujata vse svoje izdelke, Kozmetični studio Cat se bo osredotočil na ličenje, koordinacija vseh elementov pa bo potekala pod budnim očesom stilistke Maje Ferme.

Kje se pa skriva tista resničnost v preobrazbi? Posebnost je storitev, ki jo daje na razpolago znano estetsko zobozdravstvo Bk Studio. Izbranim kandidatom bodo v skladu z njegovimi željami prenovili nasmeh oziroma zobovje, v katero bodo vključeni vsi sodobni estetski zobozdravstveni posegi. Drugo presenečenje je ekipa estetike Onišak, ki bo s pomočjo estetskih korekcij pogladil gube na obrazu in povrnil svež mladostniški videz. Torej bo šlo dejansko za resnično preobrazbo podobe, ki bo za vedno postala del osebnosti in samozavesti. Glede tega je RESNIČNA PREOBRAZBA popolna novost.

Svojevrsten presežek je tudi nagrada, ki jo dodaja podjetje Ilirika Turizem. Nagrajencu ali nagrajenki nudijo eno povratno letalsko karto iz Evrope v Hong Kong z vključeno nastanitvijo v 3 - 4* hotelu, kjer si bo v spremstvu gdč. Maje Ferme ogledal/a teden mode in samo mesto. Zabava v Hong Kongu bo trajala štiri dni, nakar bo sledila pot domov. Tudi to je nekaj, kar ni bilo vsebovano še v nobeni popolni preobrazbi v Sloveniji.

Glavni medijska pokrovitelja projekta sta uredništvo spletnega portala www.zdravnasmeh.si in spletni portal www.diva.si. Prvi, pomladni izbor in preobrazba, se bo zgodila v sredini meseca marca. Vse, ki vas nagrada mika ali vsaj prisili v razmislek o lastni podobi, vabimo, da na spletnem portalu www.zdravnasmeh.si obiščete rubriko resnična preobrazba in preverite pogoje. Zadnji rok za prijavo je 9. marec 2008, nagrajenec ali nagrajenka pa bo obveščena o tem v roku tedna dni. Vse kar potrebujete za prijavo so tehtni argumenti in dve kakovostni fotografiji. Celoten postopek preobrazbe bo tudi medijsko podprt in spremljan z velikim zanimanjem, saj gre dejansko za prvo preobrazbo, kjer se izbrancu ne ponujajo le različni modni pripomočki, ampak se ustreže tudi njegovim željam glede naravnih korekcij obraza. Temu primerno bogata je tudi protivrednost nagrade. RESNIČNA PREOBRAZBA očitno ponuja veliko več od vsega, kar je bilo v Sloveniji izpeljanega na področju lepotnih preobrazb. Ne ostanite ravnodušni in se prijavite tudi Vi. Mi vam želimo le še veliko sreče.

Ne spreglejte