Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 5. 2017,
8.30

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mandatum

Natisni članek

advertorial Simed Kirurgija

Sreda, 17. 5. 2017, 8.30

2 meseca, 1 teden

Edinstvena nagradna akcija:

Podarjamo brezplačen lepotni poseg za njega in njo

Vsebino omogoča Mandatum
Lepotna operacija

Če je v družbi nekdaj veljalo prepričanje, da je l­epotna kirurgija domena ženskih, lahko danes iz izkušenj trdimo, da se zanjo odloča vse več moških, zato bomo poleg ENE SREČNE IZŽREBANKE z BREZPLAČNIM LEPOTNIM POSEGOM nagradili tudi ENEGA SREČNEGA IZŽREBANCA!

Nagrado podarja Simed Kirurgija

Simed, center VRHUNSKIH STORITEV LEPOTNE KIRURGIJE, je svoja vrata odprl leta 2005, tam pa delujeta priznana strokovnjaka specialista plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, direktor Aleš Leskovšek, dr. med., in Andrej Repež, dr. med. Obravnavali so že več kot 20 tisoč pacientov. Poleg široke ponudbe strokovno vodenih lepotnih posegov lahko pacienti izbirajo tudi med programom fizioterapije ter posegi s področja estetike in nege. 
Ker narava v svoji popolnosti dela tudi napake in ker so lepotne napake in nepravilnosti večkrat tudi del težkih izkušenj in bolezni, ki omajajo našo samozavest, SIMED maja PODARJA EDINSTVENO DARILO:

Najpogostejši posegi, za katere se pacienti odločajo 

Lepotna operacija | Foto:

Ženske: LIPOSUKCIJA
Liposukcija je poseg, za katerega se odločajo tako ženske kot moški, vseeno pa je zanimanje žensk za lepše oblikovano telo na varen kirurški način nekoliko pogostejše.

Gre za operativni poseg za zmanjšanje maščobnih oblog, ki kljub zdravemu načinu življenja v kombinaciji s fizično vadbo ne izginejo. Pri posegu se s kanilo vstopi v maščevje, ki se ga izsesa iz telesa. Simed poseg izvaja s posebno tumescentno tehniko; pred posegom se v maščevje injicira velike količine slanih raztopin, kar omogoča lažje izsesavanje in boljše rezultate. Tovrstna liposukcija je minimalno invazivna, saj zahteva le nekaj majhnih rezov, to pa občutno skrajša tudi čas okrevanja (le od 24 do 48 ur).

Rezultat, ki ga je seveda treba vzdrževati z nadaljnjim zdravim načinom življenja, je trajna izguba dela maščobnih celic, izguba centimetrov ter preoblikovano telo. 

Vas zanima, kateri predeli telesa so primerni za tumescentno liposukcijo? Več si lahko ogledate tukaj.

Moški: KOREKCIJA NOSU
Rinoplastika oz. estetska korekcija nosu je priljubljen poseg preoblikovanja nosu, s katerim dosežemo veliko spremembo pri njegovi obliki, velikosti in skladnosti z obrazom. Poseg je pogosto tudi nujen, še posebej v primerih zloma nosu ali težav z dihanjem. 

Med operacijo – redukcijsko rinoplastiko – se opravi sprememba tako kosti kot hrustanca nosu, na ta način pa se nos pomanjša. Če je za dosego skladnega videza treba dodati tkivo, pa se opravi augmentacijska rinoplastika. Spremembo dosežemo z odstranitvijo kosti in hrustanca, odvzemanja tkiva drugje na telesu ali z vnosom sintetičnih materialov. 

Rezultat je trajen doseg želenega videza, ki je odvisen od situacije posameznika, ter temeljitega posveta s kirurgom.

Lepotna operacija | Foto:
 

 

 

 

 

 

 

Maja in med trajanjem nagradne akcije vas bomo v vsakem članku seznanjali z najpogostejšimi lepotnimi posegi iz ponudbe SIMED ZDRAVSTVA, zato še naprej sledite naši akciji!

V prejšnjem prispevku smo obravnavali lepotni poseg POVEČANJA PRSI in POMANJŠANJA MOŠKIH PRSI. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Predstavitev drugih posegov, ki jih lahko izberete za nagrado 

Maja in med trajanjem nagradne akcije vas bomo v vsakem članku seznanjali z lepotnimi posegi iz ponudbe Simed Kirurgije, za katere se najpogosteje odločajo ženske in moški, zato nam pridno sledite, saj se boste lahko naslednjič seznanili s prav tako zelo  zaželenim posegom korekcije nosu in liposukcije. 

Kako se lahko prijavim in med katerimi posegi lahko izbiram?

 


Želite ali potrebujete več informacij o posameznih posegih?

Če bi se želeli podrobneje informirati o posameznih lepotnih kirurških posegih ali si zagotoviti brezplačen posvet, obiščite spletno stran www.simedkirurgija.si ali pokličite na telefonsko številko 03 82 81 887

Skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev za vaše želje! 

Nagrajenca nagradne akcije sta:

Izidor Debenc in Eva Dežman Godec

Čestitamo!
Ne spreglejte