Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 5. 2017,
13.25

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mandatum

Natisni članek

nagradna igra Simed Kirurgija advertorial

Sreda, 10. 5. 2017, 13.25

2 meseca, 1 teden

Edinstvena nagradna akcija

Brezplačen lepotni poseg po vaši izbiri

Vsebino omogoča Mandatum
Simed

Če je v družbi nekdaj veljalo prepričanje, da je lepotna kirurgija namenjena predvsem ženskam, lahko danes iz izkušenj trdimo, da se zanjo odloča vse več moških, zato bomo poleg ENE SREČNE IZŽREBANKE z BREZPLAČNIM LEPOTNIM POSEGOM nagradili tudi ENEGA SREČNEGA IZŽREBANCA!

Nagrado podarja Simed Kirurgija

SIMED, center VRHUNSKIH STORITEV LEPOTNE KIRURGIJE, v okviru katerega delujeta priznana strokovnjaka specialista plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, direktor Aleš Leskovšek, dr. med., in dr. Andrej Repež, dr. med., v Ljubljani deluje že od leta 2005. Od takrat so obravnavali že več kot 20 tisoč pacientov. Poleg široke ponudbe strokovno vodenih lepotnih posegov lahko pacienti izbirajo tudi med programom fizioterapije ter posegi s področja estetike in nege.

Ker narava v svoji popolnosti dela tudi napake in ker so lepotne napake in nepravilnosti večkrat tudi del težkih izkušenj in bolezni, ki omajajo našo samozavest, SIMED v maju PODARJA EDINSTVENO DARILO:

Najpogostejši posegi, za katere se odločajo pacienti 

Simed | Foto:

Ženske: povečanje prsi

Že vrsto let je na vrhu posegov, za katere se odločajo ženske, POVEČANJE PRSI. S tem obogatimo njihov videz, posledično pa tudi vplivamo na izboljšanje samopodobe. Z vstavitvijo vsadka pod prsno tkivo ali prsno mišico za dojko namreč uspešno odpravimo nesimetričnost in dosežemo želeno velikost glede na telesne proporce.

Moški: pomanjšanje moških prsi – ginekomastija

Če so pogosta želja žensk polnejše prsi, pa imajo moški pogosto ravno obratno težavo. Videz polnih prsi je moteč dejavnik za vse več predstavnikov moškega spola. To močno vpliva na njihovo samozavest in videz moškosti. GINEKOMASTIJA ali POMANJŠANJE MOŠKIH PRSI je s kirurško odstranitvijo odvečnega tkiva, maščevja in kože učinkovita in trajna rešitev za ta pojav, ki lahko nastane kot posledica neravnovesja hormonov, čezmerne telesne teže, bolezni ali jemanja anabolnih steroidov.

Predstavitev preostalih posegov, ki jih lahko izberete za nagrado

V maju in med trajanjem nagradne akcije vas bomo v različnih člankih informativno seznanjali z lepotnimi posegi iz ponudbe Simed Kirurgije, za katere se najpogosteje odločajo ženske in moški. Pridno nam sledite, saj se boste lahko naslednjič seznanili s prav tako zelo zaželenim posegom korekcije nosu in liposukcije.

Kako se lahko prijavim in med katerimi posegi lahko izbiram?

Z vpisom podatkov v spodnji obrazec boste uvrščeni med udeležence nagradne akcije, ki bo potekala od 10. 5. do 31. 5. 2017.

Obkljukajte svoj spol in prikazalo se vam bo polje, v katerem je mogoče izbrati poseg. Če je v izboru poseg, ki si ga želite, vas vljudno vabimo, da se prijavite na nagradno akcijo. Držimo pesti.
 

Želite ali potrebujete več informacij o posameznih posegih?

Če bi se želeli podrobneje informirati o posameznih lepotnih kirurških posegih ali si zagotoviti brezplačen posvet, obiščite spletno stran www.simedkirurgija.si ali pokličite na telefonsko številko 03 82 81 887.

Skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev za vaše želje!

Nagrajenca nagradne akcije sta:

Izidor Debenc in Eva Dežman Godec

Čestitamo!
Ne spreglejte