SiolNET. Trendi Zdravje
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Počitek v službi? Tudi za to obstaja pripomoček.

0

termometer

Platno, ki spominja na orehovo lupino v mehkejši različici, z jasnim ciljem prekrije pol telesa: omogočiti počitek na delovnem mestu.

Nutshell, kot se imenuje pripomoček iz blaga, je namenjen spodbujanju počivanja na delovnem mestu. Za učinkovitejše delo je ta namreč priporočljiv, pravzaprav nujen – in ravno to je bila osnova za prototip mlade oblikovalke Eden Lew.

Izdelek je nastal na podlagi osebnih izkušenj, povezanih s hektičnim življenjem. Ustvarjalka je razmišljala, kako bi bilo mogoče čez dan vsaj za trenutek izstopiti iz delovne naglice in se nekoliko umiriti.

Platno za delovni počitek Si na delovnem mestu želite krepčilnega počitka v obliki kratkega spanca? Si želite pojesti malico v osami ali pa se samo za nekaj trenutkov odmakniti v mir, brez stikov z drugimi in delovnim okoljem?

Z mislijo na takšne potrebe in želje na delovnem mestu je nastal Nutshell, kos platna s polkrožnimi kostmi, ki je dovolj velik, da lahko z njim prekrijete pol telesa. Ta naj ne bi omogočal le možnosti za počitek na delovnem mestu ali med študijem, temveč je tudi spodbuda za krajše odmore, ki konec koncev spodbujajo večjo produktivnost.

Bela orehova lupina za malico, črna za spanje Pokrivalo, ki je na voljo v nekaj različicah, ima preprosto zasnovo. Povleči si ga je mogoče čez glavo, nato pa z njim prekriti še zgornji del telesa.

Nutshell Go v svetli barvi je namenjen na primer socialni osami ali malicanju. Tistega v črni različici, ki se imenuje Nutshell Blaxk, pa je mogoče izkoristiti za kratek spanec.

Mir, tišina in počitek v delovnem vrvežu Izdelek kot neposredni odgovor na družbo hitenja, nenehnih dražljajev in dejavnosti torej ponuja več možnosti. Nutshell je namreč domislica, ki zagotavlja mir in tišino.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin