Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 1. 2020,
8.18

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

WaterOut EXTREME PR članek Sensilab

Petek, 10. 1. 2020, 8.18

4 leta, 3 mesece

Natalija: Merilo mojega zadovoljstva je zadrga

Oglasno sporočilo

"Še najbolj trden značaj popusti pred potico moje tašče," prizna naša priljubljena pevka Natalija Verboten, ki tako kot večina med nami neizmerno uživa v prazničnem vzdušju, okraševanju, peki, "in tudi v hrani, čeprav ni videti". Medtem ko se povprečen Slovenec decembra zredi za dva kilograma, je ona videti popolna. Kako gre to skupaj: praznične dobrote in lepa postava? Mar ni res, da januar vsem izstavi račun?

Natalija Verboten Sensilab | Foto: "Priznam, rada dobro jem in nisem imuna na pridobivanje kilogramov," se nasmeje ob tem vprašanju. "Prazniki so kar udarec za mojo postavo. Tega sicer skoraj nihče ne opazi, dovolj pa je, da opazim sama. Najbolj se pozna, ko si oblečem oprijete obleke in ko poskušam zapreti zadrgo."

Telovadba pomaga, ampak ne odpravi takoj napihnjenosti

Kot pravi, se med prazniki res ne more zadrževati, saj je uživanje v hrani del prazničnega vzdušja. Da bi se spet bolje počutila v svoji koži, je običajno takoj po novem letu začela bolj intenzivno telovaditi in je spet vzpostavila zdrave prehranjevalne navade. "Po telovadbi se počutim takoj bolje, ampak napihnjenost ne izgine tako hitro." Telo namreč potrebuje nekaj časa, da spet ulovi ravnotežje.

"Lani poleti sem odkrila, kaj mi res hitro pomaga, ko se počutim napihnjeno"

Ker je v svojem poklicu ves čas pod drobnogledom in nima časa potrpežljivo čakati na rezultate, je že lani poleti preizkusila napitke WaterOut. "Očitno je WaterOut pomagal že številnim, morala sem ga preizkusiti. In res, kakšno olajšanje! To je najhitrejša pomoč proti napihnjenosti, ki sem jo kdaj preizkusila!" Seveda jo je zanimalo, ali ji bo pomagal tudi pri praznični napihnjenosti.

Natalija je bila tako med prvimi, ki je preizkusila najnovejši WaterOut EXTREME, zdaj s kar tremi novimi sestavinami, ki dopolnjujejo njegovo delovanje: hibiskusom, peteršiljem in lubenico. "Če so merilo mojega zadovoljstva zadrga, s katero se ne 'matram' več, in manj otečena stopala, potem sem izjemno zadovoljna. Res me ne preseneča, da ga ljudje toliko hvalijo."

WaterOut Extreme s še močnejšo formulo za ekstremne rezultate - tokrat za samo 15,90 EUR!

Posebna akcija samo za bralce Siol.net: samo do 20. 1. 2020 20-odstotni popust na paket Total Transformation z najnovejšimi napitki WaterOut EXTREME.

Natalija Verboten Sensilab | Foto: WaterOut EXTREME – tri nove rastlinske sestavine za še učinkovitejše delovanje

Napitke WaterOut EXTREME so razvili strokovnjaki, da bi pomagali ženskam, ki se borijo z napihnjenostjo, zastajanjem odvečne vode v telesu, odvečnimi kilogrami in celulitom.

S pomočjo tradicionalno znanih rastlinskih sestavin, katerih delovanje so potrdile tudi sodobne študije, optimizirajo delovanje limfnega sistema in tako poskrbijo, da odvečna voda zapusti telo, prvi učinki na postavi pa so vidni že v nekaj dneh. Zaradi zastajanja vode v telesu in posledično napihnjenosti smo namreč videti precej debelejši, kot smo v resnici.

Medtem ko je odpravljanje zadrževanja vode v telesu in napihnjenosti kratkoročni učinek, se dolgoročni učinek pozna tudi na izgubljanju odvečne maščobe. Če voda predolgo zastaja v telesu, se namreč v njej kopičijo toksini, obenem pa se poslabšata tudi prekrvavitev in dovajanje hranilnih snovi. V taki situaciji se telo oklepa maščob, ki se jih ne moremo znebiti niti s telovadbo.

Ker je za prečrpavanje odvečne vode iz telesa zadolžen limfni sistem, ga je treba podpreti z naravnimi sestavinami:

  • opuncija (plod kaktusa), hibiskus, tetivika in javanski čaj so učinkoviti diuretiki, kar pomeni, da povečajo izločanje odvečne vode,
  • artičoka je v kombinaciji s tetiviko znan očiščevalec telesa, s čimer razbremeni limfni sistem, našo črpalko odvečne vode,
  • ekstrakt rdečega grozdja je dobro raziskana učinkovina za oblikovanje postave in boj proti celulitu,
  • javanski čaj, tako kot opuncija, pospeši izgubljanje kilogramov,
  • peteršilj in lubenico pa so tradicionalno uporabljali kot diuretika.

WaterOut Extreme s še močnejšo formulo za ekstremne rezultate - tokrat za samo 15,90 EUR!

Posebna akcija samo za bralce Siol.net: samo do 20. 1. 2020 20-odstotni popust na paket Total Transformation z najnovejšimi napitki WaterOut EXTREME.

Naročnik oglasnega sporočila je Sensilab 

Ne spreglejte