Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 3. 2014,
14.43

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

AllinMedicina

Torek, 11. 3. 2014, 14.43

6 let, 7 mesecev

Nagradna Akcija se izteka! Pohitite s prijavo!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Prijave samo še do nedelje 16. 3. 2014, zato pohitite s prijavo! Mogoče se boste ravno vi znebili dioptrije, bolečin v sklepih ali si uredili zobe?

Samo še resnično čisto malo nas loči do izbora nagrajencev Nagradne Akcije Uresniči Sanje, v sklopu katere AllinMedicina® podarja srečnim nagrajencem lasersko operacijo dioptrije, ortopedsko operacijo in stomatološke storitve v skupni vrednosti 6.174 €! 

Ne zamudite svoje priložnosti! Morda boste nagrajenci ravno Vi! Uresničite svoje Sanje zdaj!

 Imate težave z očmi? Ne vidite dobro? Se bojite sproščeno nasmehniti in neprestano skrivate svoj nasmeh? Imate težave s kostmi in sklepi ter nikakor ne pridete na vrsto? Zakaj ne bi naredili nekaj na tem, da se rešite nadlog, ki vam grenijo življenje?

Naredite prvi korak s klikom tukaj!



Medicina, kjer se boste počutili kot doma: AllinMedicina®

Laserska Odstranitev Dioptrije

V Kliniki Svjetlost - Zagreb (največji oftalmološki kliniki v JV delu Evrope) nagrajenca čaka Lasersko Odstranjevanje Dioptrije z metodo LASIK, s katerim bosta dioptrija in astigmatizem pristala med spomini.

Ortopedska Operacija

V Bolnici Nemec - Matulji nagrajenca čaka Operativni Ortopedski Poseg v vrednosti do 2.222 €, po katerem boste ponovno hodili lahkih nog naokrog.

Celostna Ureditev Zobovja

V Estetsko Dentalnem Centru - Opatija nagrajenca čaka Celostna Ureditev Zobovja v vrednosti do 2.222 €. Od sedaj naprej boste na slikah blesteli!

Danes vam predstavljamo partnerja:

Klinika Svjetlost – Zagreb

Eden izmed treh sponzorjev nagradne akcije je Klinika Svjetlost, s katero AllinMedicina že dolgo piše svojo zgodbo in skupaj so že nekajkrat podarili Popolni Vid. Klinika Svjetlost združuje ljudi, ki zase pravijo: "Ljudje nam zaupajo, saj smo tudi mi med tistimi, ki smo si odstranili dioptrijo!". Samo v Zagrebu, kjer bo do Popolnega Vida prišel nagrajenec nagradne akcije »Uresniči Sanje« je bilo operiranih že preko 50.000 pacientov. Ni torej to resnično najboljša izbira za povrnitev Popolnega Vida?

Z Lasersko Odstranitvijo Dioptrije do Popolnega vida

Prvi korak na poti do Popolnega Vida je detajlni oftalmološki pregled, kjer strokovnjaki oftalmologi preverijo dejansko stanje vašega vida.

V sklopu detajlnega pregleda, ki traja kar 2 uri, pacienti opravijo več kot 10 različnih meritev njihovih oči, kar daje oftalmologu natančen vpogled v dogajanje znotraj očesa. Na podlagi meritev se naredi t.i. "zemljevid očesa", ki služi tudi kot načrt, kateremu sledi laser.

Po detajlnem oftalmološkem pregledu vam izbran zdravnik pojasni izvide in vam pove, kaj se dogaja z vašimi očmi in kakšne so možnosti za odstranitev dioptrije.

Na poti do Popolnega Vida paciente loči le še en korak – lasersko odstranjevanje dioptrije.

To je kratek operativni poseg, kjer pacienti najprej dobijo anesteziološke kapljice ter nato tablete za pomiritev. Poseg se nato izvede z laserjem, kjer so vnešene vse potrebne meritve, ki jih je oftalmolog pridobil na detajlnem pregledu. Operacija traja do 10 minut za obe očesi, pacient pa že takoj po posegu vidi brez očal ali leč.

Celotno ponudbo lahko preverite tukaj!

Ne čakajte pomladi, ne čakajte na maj! Izkoristite svojo priložnost zdaj!

Prijavite se na nagradno akcijo tukaj!

Ne spreglejte