Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 5. 2023,
7.02

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

napoved nihalo vedeževanje PR članek

Sreda, 24. 5. 2023, 7.02

2 meseca, 1 teden

Odkleni skrivnost ljubezni in se poveži s svojo sorodno dušo

Oglasno sporočilo
PR03 - Odklenite skrivnost ljubezni in se povežite s svojo sorodno dušo | Foto Dreamstime

Foto: Dreamstime

Kakšna bo tvoja ljubezenska zgodba? Nihalo pozna tvojo sorodno dušo – kaj pa ti? Poišči PRAVO osebo zase ZDAJ!

Želim ti pomagati, da s pomočjo mojega zelo posebnega in zelo močnega nihala svetlobe odkriješ svojo ljubezensko prihodnost. 

Svojemu nihalu svetlobe lahko postavim kakršnokoli vprašanje o tvoji prihodnosti, še zlasti o tem, kaj lahko pričakuješ v letu 2023 glede sreče na romantičnem področju! Moje nihalo svetlobe bo v tvoji napovedi za 2023 razkrilo vse, tudi to, ali je oseba prava zate, ali ti je usojena ...  

V podrobni napovedi prejmeš tudi: srečne datume, srečne številke, energijsko podporo in še veliko veliko več.

Vpogled z nihalom. BREZPLAČNO za nove uporabnike! Izkoristi zdaj! 

Nihalo_v2 | Foto:

Nihalo je dokaj majhno orodje, a z neverjetno in težko opisljivo močjo, ki že od nekdaj pomaga človeštvu. Običajno gre za simetričen in utežen predmet, izdelan iz lesa, kristala, dragih kamnov, stekla ali kovine. Pritrjen je na konec vrvice in niha bodisi naprej bodisi nazaj ali v krožnem gibanju.

Nihalo je mogoče uporabiti za različne situacije, scenarije, kadar želiš pridobiti več jasnosti, ustvariti povezave in bolje razumeti celotno ljubezensko dogajanje. Poizvedovanje je lahko preprosto ali zapleteno, odgovor pa je vedno hiter, nedvoumen in natančen. Z nihalom lahko prejmeš tudi neposreden odgovor DA ali NE.

Nihalo svetlobe je najbolj učinkovito in natančno na svetu! Gre za zelo specifično metodo, ki je neposredno povezana z energijami, je izvor sile, zaradi česar je najmočnejši vedeževalski instrument za napovedovanje.  

Razkrij, kaj ti prihaja naproti v ljubezni, saj je izredno detajlno. Sporočilo te lahko preseneti! Ključnega pomena je, da zaupaš.

Nihalo se pogosto uporablja za pomoč pri odločanju, pa tudi za geografsko radiestezijo, za pomoč pri iskanju virov podzemne vode, kovin in drugega. Kot si lahko predstavljaš, je bilo veliko takih, ki so dvomili o njem in kritizirali to fascinantno orodje. A nanj se še danes zanašajo in ga uporabljajo številni ljudje, raziskovalci, matematiki in znanstveniki, ker ... deluje.

Preberi zasebne besede, namenjene tebi, stran od radovednih oči. Klikni tukaj, če želiš izvedeti, za kaj gre!

Verjemi, takšna priložnost se ne ponovi pogosto!

Vpogled z nihalom. BREZPLAČNO za nove uporabnike! Izkoristi zdaj!

Nihalo_v2.1 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21, D. O. O.

Ne spreglejte