Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 2. 2016,
7.26

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Siol.net

Foto: YouTube

Video: YouTube

Natisni članek

Lidl Slovenija advertorial Ustvarimo boljši svet

Sreda, 10. 2. 2016, 7.26

2 meseca, 2 tedna

Zgodba, ki vas bo prepričala, da večna ljubezen obstaja

Siol.net

Foto: YouTube

Video: YouTube

Ljubezenska zgodba Charlesa in Louise Evans vas bo popolnoma prevzela. Dotaknila se je tudi rockerjev Mutemath in jih tako ganila, da so jo predstavili v svojem novem videospotu.

Ljubezen na prvi pogled se je zgodila že v šoli

In bo po zaslugi Charlesa Evansa trajala večno. Charles (med prijatelji bolj znan kot LaLa) in njegova žena Louise sta se namreč zaljubila v trenutku, ko sta se srečala. To se je zgodilo že v šoli in od takrat sta bila neločljiva. Pogosto sta skupaj sanjarila, da bosta svojo skupno pot ovekovečila z nečim posebnim.

A žalostna usoda ju je ločila tik pred 60. obletnico, ko je Louise umrla. Takrat je Charles zavihal rokave in se odločil, da bo njuno ljubezen proslavil tako, kot sta si vedno želela.

Dom preobrazil v muzej, posvečen ljubezni

Charles je navdih, da tudi v nesrečnih trenutkih ne smemo pozabiti, da je svet lahko lep. In takšnega lahko ustvarimo na tisoč in en način. | Foto: Charles je navdih, da tudi v nesrečnih trenutkih ne smemo pozabiti, da je svet lahko lep. In takšnega lahko ustvarimo na tisoč in en način.

Nekaj mesecev po tem, ko je ostal brez svoje življenjske sopotnice, se je lotil dela in njun dom spremenil v muzej, kot spomin na ljubezen, ki jo je vedno čutil do Louise. Stene je okrasil s tisočimi fotografijami in po prostorih obesil zaslone, na katerih se ves čas predvajajo videi, kjer sta zajela najlepše skupne trenutke. Muzej je poimenoval LaLa and Louise Land (Dežela LaLe in Louise).

Navdih v zgodbi našli tudi rockerji

"Ko plešem, čutim, da moje dekle ni šlo nikamor. Ostala je tukaj in zdaj, z mano," pravi Charles. | Foto: "Ko plešem, čutim, da moje dekle ni šlo nikamor. Ostala je tukaj in zdaj, z mano," pravi Charles.

Muzej je hitro postal znan v kraju Starkville in širše po Misisipiju. Navdih v zgodbi pa so našli tudi rokerji Mutemath. Članov se je novica tako dotaknila, da so se odločili, da jo delijo v eni od svojih pesmi. Tako je nastal njihov zadnji videospot, ki so ga posneli v muzeju, glavno vlogo v njem pa odigra kar Charles.

"Ostala je z mano, tukaj in zdaj"

Ko so Charlesa člani skupine Mutemath vprašali, ali bi bil pripravljen sodelovati, je bil nad idejo navdušen. Pravi namreč, da je vedno oboževal glasbo in da ga bo zelo osrečilo, če bo lahko prek pesmi celotnemu svetu predstavil njuno ljubezensko zgodbo.

LaLa v videospotu pleše po njuni s fotografijami okrašeni hiši in se sprehaja po vrtu med čudovitimi pisanimi dežniki. Ogleduje si skupne videe in je videti srečen, da je bil del tako lepe ljubezenske zgodbe. "Včasih sva plesala skupaj," pove. "Ko plešem, čutim, da moje dekle ni šlo nikamor. Ostala je tukaj in zdaj, z mano."

Charles je našel večno ljubezen. | Foto: Charles je našel večno ljubezen.

 

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Ne spreglejte