SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Razkrivamo: Voditelj Bara bo Bastjan Kepic

2

termometer

 | Foto:
Bastjan Kepic se je pred leti proslavil kot voditelj Bara, prvega resničnostnega šova pri nas, to vlogo pa bo prevzel tudi v novi sezoni.

Sebastjan Kepic - Bastjan je radijski moderator in poslovnež, ki ga bomo letos gledali tudi v vlogi voditelja. Vodil bo novo sezono resničnostnega šova Bar na Planet TV.

"Klical me je programski direktor Planet TV Gorazd Slak, s katerim sva že sodelovala pri nastajanju prvih dveh resničnostnih šovov, in me vprašal, ali sem za nov izziv," nam je začetek novega sodelovanja pojasnil Bastjan, ki pravi, da je bila odločitev težka. Nova vloga bo prinesla veliko odgovornost "Vodenje takšnega formata ni nekaj v smislu, oh, zdaj bom pa na televiziji. To je garanje z veliko odgovornostjo," pravi Bastjan, ki so ga pri odločitvi podprli tudi v podjetju Četrta pot, kjer dela.

"To je bilo zelo pomembno, saj je moja redna služba v podjetju z 80 zaposlenimi in ne kar nekakšen hobi," še dodaja.

S prvim vodenjem Bara je izgubil nekaj let življenja

Bastjan se je še na hitro spomnil občutkov iz prvih dveh oddaj Bar: "Takrat smo vsi izgubili nekaj let življenja. Lahko rečem, da smo orali ledino resničnostnih šovov. Zdaj je drugače, saj se je resničnostni šov v Sloveniji zelo razvil, pričakovanja gledalcev so ogromna. Tudi spomini na Bar, pa čeprav je od tega že deset let, so še vedno živi. Vsi komaj čakajo, kdaj bo na sporedu. Ta utrip sem že začutil. Upam, da vem, v kaj sem se spustil."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin