Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 5. 2013,
19.52

Osveženo pred

6 ur, 51 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Kendall Jenner Kim Kardashian Frances Bean Cobain

Sobota, 25. 5. 2013, 19.52

6 ur, 51 minut

Polsestra Kim Kardashian se brani na Twitterju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Kendall Jenner, polsestra Kim Kardashian, se je na Twitterju branila, saj jo je pred dnevi napadla hčerka pokojnega Kurta Cobaina.

Kendall Jenner, polsestra Khloe, Kim in Kourtney Kardashian, je na Twitterju napisala sporočilo za hčerko Kurta Cobaina Frances Bean.

Kendall je pred dnevi namreč napisala, da si želi, da bi bile nekatere stvari v življenju lažje. Na kaj je mlada manekenka s tem mislila, ne ve nihče. Frances Bean pa je njeno sporočilo vzela malce preveč resno in jo napadla s sporočilom, češ naj malo pomisli, kaj vse se dogaja na svetu in da ima sama veliko srečo, da živi tako, kot živi.

Nekdaj dni Kendall ni odpisala, zdaj pa se je opogumila in branila: "Posameznikova čustva so povezana s trenutnim stanjem. Ne poznaš me in niti ne veš, kaj sem mislila s tistim statusom. Zavedam se, da živim zelo dobro in da sem blagoslovljena z vsem, kar imam in za to sem hvaležna vsak dan. Vem, da se na svetu dogajajo grozovite stvari in za ljudi, ki trpijo molim vsak dan ter jim skušam pomagati kolikor le lahko. Torej, kdo si ti, da me tako obsojaš?"

Dvajsetletna hčerka pokojnega rockerja za enkrat še ni odgovorila, a zdi se, da Frances ne bo ostala tiho.

Ne spreglejte