Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 7. 2012,
18.28

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 1. 7. 2012, 18.28

7 let, 12 mesecev

Nina Osenar: Italija bo prvak!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pregledali smo profile znanih na spletnih omrežjih in preverili, če se je tudi njih dotaknila nogometna vročica.

Evropsko prvenstvo v nogometu bo svoj vrhunec doseglo danes nekaj pred deveto uro zvečer, ko se bo začela finalna tekma med reprezentancama Italije in Španije. Med znanimi Slovenci je kar nekaj takih, ki so junija z zanimanjem spremljali boje na nogometnih zelenicah in bodo pesti stiskali tudi nocoj. Včeraj smo o favoritih spraševali politike, danes pa smo na družabnih omrežjih preverili, če se je nogometna vročica dotaknila tudi estradnikov.

Alya tekme spremlja z mavcem na nogi Pevka Alya si je pred nedavnim poškodovala nogo in z mavcem okoli gležnja je morala predvsem počivati. Nekateri pravijo, da ni boljšega počitka od sproščanja pred televizijskim sprejemnikom, česar se je poslužila tudi svetlolasa pevka, ki je pretekli teden svoje oboževalce na Facebooku povprašala, za koga navijajo in namignila, da bi brez mavca tudi sama brcala žogo. "Fuzbaaaaaaaaaaaaaaaaal! Zdaj pa ne bom mogla brcat, se iz fotelja ne... smrk smrk," je zapisala priljubljena pevka.

Brežiška skupina Leeloojamais je sestavljena pretežno iz moških, zato pevki Lari Love tudi med nogometnim prvenstvom niso prihranjene moške debate o tekmah. Na svojem Facebook profilu so se glasbeniki dotaknili tudi komentatorjev prvenstva, saj so se jim vsi po vrsti zdeli naravnost dolgočasni.

Saška Lendero je svoje spremljevalce pobarala, če so "gledali akcijo na travi", pri tem pa seveda ciljala na nogometno tekmo. Za koga navija sama, ni razkrila.

Favoriti Nine Osenar so Italijani Da navija za Italijo, vedo že vsi, ki nekdanjo zajčico in TV-voditeljico Nino Osenar spremljajo na Facebooku. Med tekmami naših zahodnih sosedov je svoje oboževalce redno obveščala o rezultatih, po polfinalni tekmi, ki je "azzure" popeljala v finale, pa zapisala: "Kot sem napovedala … moja Italija je v finalu in bo prvak!"

Reden komentator nogometnih tekem je bil tudi Denis Avdić, ki ni mogel iz svoje kože in kdaj pa kdaj zapisal tudi kakšno od svojih značilnih domislic. Polfinalno zmago Italijanov je tako pospremil s komentarjem, da naši sosedje nekaj imajo, saj v zgodovini niso zmagali nobene vojne, kljub temu pa dvakrat na leto praznujejo dan zmage.

Pri napovedih se je malce uštel pevec Omar Naber. Pred polfinalno tekmo med Portugalsko in Španijo je namreč zapisal, da ima čuden občutek, da bo prvenstvo dobila Portugalska. No, v finale je napredovala Španija, za koga pa bo Omar navijal v finalu, še ni povedal.

Ne spreglejte