Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 3. 2012,
15.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Justin Bieber

Sobota, 3. 3. 2012, 15.36

8 let

Najbolj priljubljeni videospoti na spletni strani YouTube

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
YouTube, ki je čedalje bolj priljubljena spletna stran za objavljanje videospotov, je objavila seznam najbolj predvajanih videospotov vseh časov. Vas zanima, kdo se je znašel na prvem mestu?

9. Justin Bieber – Never Say Never

Na 9. mestu se je znašel videospot mladega pevca Justina Bieberja, ki je pesem Never Say Never posnel v sodelovanju z Jadenom Smithom, sicer sinom igralca Willa Smitha. Videospot si je ogledalo preko 300 milijonov ljudi.

8. Eminem – Not Afraid

Raper Eminem, ki prihaja iz Detroita, se je uvrstil na 8. mesto, njegov videospot Not Afraid pa je videlo 323 milijona obiskovalcev spletne strani YouTube.

7. LMFAO – Party Rock Anthem

Energični dvojec LMFAO se je s pesmijo Party Rock Anthem, ki sicer prihaja z njunega drugega albuma Sorry for Party Rocking, uvrstil na 7. mesto lestvice. Ta videospot si je ogledalo približno 389 milijonov gledalcev.

6. Charlie bit my finger – again!

Na šestem mestu sta se s 425 milijoni kliki znašla dva brata. Starejši od obeh bratov je ponagajal mlajšemu, za kazen ga je mlajši ugriznil. Ne samo enkrat, ampak dvakrat.

5. Eminem feat. Rihanna – Love The Way You Lie

Na 5. mestu se je znašla pesem Love the Way You Lie, ki sta ga skupaj posnela raper Eminem in r'n'b pevka Rihanna. Pesem ima na strani YouTube približno 437 milijonov klikov.

4. Lady Gaga – Bad Romance

S pesmijo Bad Romance se je na zavidljivo 4. mesto uvrstila ekscentrična pevka Lady Gaga. Omenjeno pesem si je ogledalo 450 milijonov gledalcev.

3. Shakira – Waka Waka (This Time for Africa)

Kolumbijska lepotica Shakira je zavzela 3. mesto s pesmijo Waka Waka (This Time for Africa), ki ima na spletni strani YouTube že preko 451 milijonov klikov.

2. Jennifer Lopez feat. Pitbull – On the Floor

Latino diva Jennifer Lopez je v sodelovanju s Pitbullom posnela pesem On the Floor, v videospotu za to pesem pa je nastopila tudi slovenska plesalka Nika Kljun. Omenjena pesem ima malo več kot 500 milijonov ogledov.

1. Justin Bieber feat. Ludacris – Baby

Prvo mesto je zavzel Justin Bieber, saj si je videospot za pesem Baby, ki jo je posnel z raperjem Ludacrisom, ogledalo preko 710 milijonov obiskovalcev spletne strani YouTube.

Ne spreglejte