SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Liza Minnelli se ne bi branila starejšega moškega

4

termometer

Liza Minnelli zatrjuje, da je s porokami sicer opravila, čeprav se družbe starejšega moškega ne bi branila, kot tudi 19-letnika ne.

Igralska ikona, ki je bila poročena štirikrat, nazadnje se je leta 2007 ločila od Davida Gesta, pravi, da se ne bi branila starejšega moškega, ki bi jo razvajal. Dodaja pa: "Če boste še kdaj slučajno slišali, da se nameravam poročiti, me prosim stresite in zvlecite od tam. Poroke ne delujejo!"

"Ker imaš nekoga rad, se trudiš, prilagajaš in upaš, da bo uspelo. Ampak zakaj bi se danes sploh še poročil? Skoraj nihče več se ne. Želela sem si tudi otrok, poskusila sem, a žal ni uspelo."

"Veste, kaj mislim, da je prava stvar? Starejši moški. Umirjen, urejen in bogat. Vodi vas ven, ve pa ob njem blestite, žarite, ko vas nosi po rokah. Mlajši moški vas bo vsekakor poživel," o razmerjih še pravi igralka. "Lahko je zdravnik, lahko znanstvenik, ni pomembno, le da je nekdo, ki je živahen. Devetnajstletnika si lahko privoščite tu pa tam." Zvezda filma Kabaret se je sprijaznila s tem, da nima otrok. Verjame, da ji je bilo tako namenjeno in da se je zato posvetila dobrodelnosti. Kot je povedala za televizijo Access Hollywood: "Tako se je zgodilo, da delam z najrazličnejšimi otroki z vsega sveta. Od okuženih z virusom HIV do tistih s poškodbami možganov. Pomirila sem se s tem, da nimam otrok, očitno mi je bilo namenjenega nekaj drugega."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin