Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
27. 4. 2014,
9.58

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

zvezdniki higiena Brad Pitt Julia Roberts Russell Crowe Cameron Diaz Zac Efron Courteney Cox Orlando Bloom Colin Farrell Johnny Depp

Nedelja, 27. 4. 2014, 9.58

4 leta, 4 mesece

Kdo so zvezdniki, ki se nočejo umivati? (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Je že res, da nam v sodobnem svetu lahko kdaj pa kdaj zmanjka časa za prhanje pred spanjem, a zvezdniki, ki imajo slabe higienske navade, niso redkost. Nad imeni boste presenečeni.

Si predstavljate, da na ulici Los Angelesa srečate svojega najbolj priljubljenega igralca, s katerim bi brez pomisleka skočili med rjuhe? Si predstavljate, da igralko, zvezdnico, ustavite in ogovorite, potem pa ugotovite, da – še najbolj milo rečeno – smrdi po znoju? Eden od tistih, ki so se prhali le enkrat tedensko, je bil tudi veliki guru računalništva Steve Jobs in tudi on je imel hude težave z vonjem.

No, tudi pri največjih zvezdnikih je vse mogoče in če je vaš priljubljeni zvezdnik eden izmed desetih naštetih, se jih raje kar izognite, saj po pričevanju številnih njihove higienske navade močno šepajo.

10. Russell Crowe

Morda je veliki gladiator v filmu Russlla Crowa resnično videl vodo bolj poredko kot kri, a Russell je po pričevanju številnih prevzel njegove higienske navade. Ubogi Russell, verjetno mu primanjkuje denarja, da ne uporablja nobenega parfuma, dezodoranta ali zaščite proti potenju. Pa bi moral, saj je v Hollywoodu znano, da ima Russell tako močan vonj, da se ga je treba resnično izogibati, njegovi soigralci pa ponavadi med predahi v studiu sedijo tako, da veter piha proč od njega.

9. Cameron Diaz

Vam je všeč Cameron Diaz? Se vam svetlolasa lepotička zdi seksi? Če bi živeli z njo, bi se morali navaditi na strašanski nered, na katerega je Cameron celo ponosna. Poleg tega jo je mogoče pogosto videti na ulici v umazanih oblačilih z dobro vidnimi madeži umazanije, sama pa pravi, da oblačila za doma in prosti čas menja le enkrat na teden. Enako naj bi ravnala tudi s prho, ki jo uporablja samo vsak drugi dan.

8. Zac Efron

Ljubljenec deklet Zac Effron je še eden od zvezdnikov, ki ima raje mokre robčke kot pa vodo. Igralca pogosto opazijo v restavraciji, in sicer kar v umazanih oblačilih, velikokrat je na cesti mogoče opaziti, da si oblačil že dolgo ni zamenjal, in madeži na njegovih majicah so ob dejstvu, da se prha le enkrat tedensko, pravo razkošje.

7. Courteney Cox

Monica iz serije Prijatelji je bila eno najbolj redoljubnih bitij na planetu. A Courtney Cox, igralka, ki jo je upodobila, je njeno pravo nasprotje. Courtney naj bi bila najbolj neredoljubna med igralci, lase naj bi imela pogostokrat zelo umazane, pred snemanji so ji jih morali umiti nekajkrat zapored, da so jo lahko prelevili v Monico. Courtney pravi, da človek ne potrebuje dodatnih vonjav, da ima najraje naravne vonje ljudi. Težava se pojavi po celodnevnem snemanju pod vročimi lučmi.

6. Orlando Bloom

Marsikdo tako ali tako ne ve, kako je Orlandu Bloomu uspelo ujeti eno najlepših žensk na svetu Mirando Kerr. A če upoštevamo dejstvo, da je bil uspešen pri prepričevanju v poroko, nam ni jasno, kako je Miranda, ki velja tudi za estetsko in stilsko vedno dovršeno osebnost modnega sveta, prenašala to, da je Orlando po več kot 14 dni hodil naokoli v istih kavbojkah in majicah, ne da bi te vmes opral. Orlandovi soigralci lahko povejo, da je njegova prikolica na snemanjih smrdela po umazanih oblačilih in da ima verjetno Miranda ves čas zamašen nos, da to nehigieno lahko prenaša.

5. Matthew Mcconaughey

Matthew je pri ženskah resda zelo priljubljen, a če bi morala katera živeti z njim, je vprašanje, koliko časa bi zdržala. Ne le, da ne uporablja nobenega dezodoranta in parfuma, prepričan je tudi, da umivanje s čim drugim kot z milom škoduje koži in telesu.

4. Colin Farrell

V Hollywoodu se govori, da je pristop igralca Colina Farrella k higienskemu minimumu vse prej kot navdušujoč. Colin je menda po svojih higienskih navadah še najbolj podoben kakšnemu piratu. Na ulici ga vedno ujamejo s cigareto v roki, vedno ima mastne lase in velikokrat je v neuglednih oblačilih. Colin je daleč od sanjskega moškega.

3. Johnny Depp

Glede na to, da so Francozi skozi zgodovino znani po nečistoči in da so prav zato izumili toliko parfumov, je Johnny Depp verjetno svoje higienske navade prevzel po bivši ženi, ki prihaja iz Francije. Johnny naj ne bi bil najbolj navdušen nad idejo, da se je treba prhati več kot enkrat na štirinajst dni, pa tudi oblačila le redko zamenja in opere.

2. Julia Roberts

Čeprav Julia v filmih vedno igra lepe in urejene ženske, pa je v zasebnosti menda pravo nasprotje tega. Julia Roberts naj bi imela v resnici pravilo, da so dezodoranti škodljivi, pretirana uporaba mila pa lahko po njenem mnenju škoduje koži. No, nič kaj čedno dekle ni ta naša Julia, kajne?

1. Brad Pitt

Za nečistočo Brada Pitta so menda največkrat krivi njegovi otroci. Tako vsaj igralec zatrjuje prijateljem, ki trdijo, da Brad z vonjem spominja na gradbene delavce. Pomanjkanje časa, ker imata z Angie preveč otrok, naj bi bilo krivo za vedno v zasebnosti umazana oblačila, v preteklosti so bila velikokrat tudi pobruhana od otrok in so zaudarjala po kislem mleku. Brad pa v nasprotju s preostalimi rad deli nasvete, kako se umivati, sam pa pravi, da za to največkrat nima časa in ga zato na snemanjih velikokrat opazijo z otroškimi robčki, s katerimi si briše pazduhi.

Ne spreglejte