SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kdo so letošnje havajske finalistke?

2

termometer

Megi, Špela, Marta, Maja, Lina, Sanja, Anja, Maja, Nuša, Tjaša, Katarina in Marina so dekleta, ki se bodo jeseni potegovala za laskavi naslov Miss Hawaiian Tropic 2010.

Kopanje v jakuziju

Polfinalni izbor je bil zanimiv še toliko bolj, ker je postregel s štirimi izhodi deklet, v enem od teh pa so se dekleta enostavno okopala v jakuziju, ki je bil postavljen v dvorani prireditvenega prostora.

Starši, bratje, sestre, izbranci in prijatelji so tako bili deležni razkazovanja svoje najdražje, v popolnosti. No ja, ne čisto!

Organizatorjeva poteza nagrajena z bučnim aplavzom Začudeni pogledi so organizatorjevo potezo pozdravljali z bučnim aplavzom, nič manj pa nad novostjo niso bile navdušene lepotičke Tina Gaber, Daša Podržaj, Maja Jamnik in voditeljica Jerneja P. Zhembrovskyy, ki so dekleta ves čas budno spremljale in ocenjevala. Izbor je iz leta v leto bolj drzen in zanimiv Polfinalistke so dokazale, da je izbor, ki je v svetovnem merilu na 4. mestu, iz leta v leto bolj drzen in po svoje zanimiv, kajti če bi eni od naših deklet uspelo zmagati na svetovnem izboru v Vegasu, bi domov odšla bogatejša za kar 100.000 ameriških zelencev.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin