Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 9. 2013,
19.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 1. 9. 2013, 19.33

8 let

Kakšen vpliv ima na Williama tašča Carole?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Britanski dvor z nestrpnostjo čaka novi teden. Izšla bo namreč knjiga, v kateri bodo zapisane podrobnosti o romanci princa Williama in njegove žene Kate, obljublja pa še marsikaj sočnega.

V knjigi Kate: Bodoča kraljica (Kate: The Future Queen) avtorica Katie Nicholl razkriva podrobnosti ene najbolj javnosti zanimivih romanc zadnjega desetletja. Pod drobnogled je vzela princa Williama in Kate Middleton, zdaj njegovo ženo in mamo prestolonaslednika princa Georgea, še posebej pa se je posvetila njuni študijskim letom, ko sta se tudi spoznala.

Kot piše Daily Mail, pomembno vlogo pri njunem razmerju igra tudi Katina mama Carole, ki je bila seveda takoj navdušena nad hčerkinim prijateljem, pozneje pa fantom Williamom. Ko pa se njuna zveza kar ni premaknila do točke, ko bi princ William njeno Kate zaprosil za roko, je menda Carole Williama povabila na pogovor in mu zaupala svoje misli.

William naj bi gospo Middleton pomiril, češ da zagotovo razmišlja o zaroki in poroki ter da s Kate upata tudi na to, da bosta nekoč postala starša, pri vzgoji katerih računata tudi na njeno pomoč.

Že naslednje leto je princ zaprosil Kate, ostalo pa je zgodovina. Williamova tašča Carole je mladi družinici – julija se je rodil mali George – zelo blizu in je tista, na katero se Kate vedno obrne, ko pride do težav. Knjiga pa med drugim razkriva tudi to, da se je Kate prav zaradi Willama odločila, da spremeni svoj vpisni list za fakulteto. Namesto na univerzo v Edinburghu, kamor je sprva želela, se je odločila za univerzo St. Andrews, kamor se je vpisal tudi William.

Kdo je Katie Nicholl? Katie Nicholl je sicer uspešna avtorica ter dopisnica časnika The Mail, kjer poroča o novicah z britanskega kraljevega dvora. Izdala je tudi več knjig o življenju britanskih dvornih glav. V knjigi Kate: Bodoča kraljica, opisuje Katino življenje pred princem Williamom, njuno zgodnjo romanco, priprave na poroko, uvajanje v vlogo bodoče kraljice, nosečnost in seveda rojstvo sina Georgea. Knjigo je že mogoče naročiti na Amazonu.

Ne spreglejte