Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2011,
10.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 6. 12. 2011, 10.56

8 let

Iris Mulej: Gole fotografije ne bodo visele na stenah (FOTO)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Čakali in čakali smo ter jo končno dočakali! Ta petek bo izšla prav posebna številka Playboya, v katerem se je razgalila slovenska starleta in nosilka največ lepotnih naslovov, Iris Mulej.

Kako to, da ste se odločili, da se tokrat popolnoma razgalite za znano moško revijo? Fotografije v Playboyu so mi bile vedno všeč, vendar nikoli ni bil pravi trenutek ali prava ponudba za fotografiranje. K fotografiranju za PB so me vabili že velikokrat v moji karieri, vendar se za to nikoli nisem odločila, pred dvema letoma pa me je poklical Aleš Bravničar s povabilom za fotografiranje pictoriala. Sicer je trajalo eno leto, da sem se odločila, vendar mi ni žal.

Je bilo prisotne kaj treme ali strahu? Prav nič mi ni bilo nerodno, saj sem kot manekenka navajena tudi pomanjkljivo oblečenega fotografiranja, pa čeprav se ni nikoli nič videlo. Nasploh se golote nikoli nisem sramovala in tako je bilo tudi na PB-jevem fotografiranju.

Kako ste zadovoljni s svojimi fotografijami? Zelo.

Se boste potegovali tudi na izboru Playmate of the year? Ne, to fotografiranje se imenuje pictorial in ni v sklopu Playmata, saj se v tem primeru ne bi želela fotografirati, ker me to ne zanima, videli pa boste tudi to, da so fotografije drugačne kot pri fotografiranju za Playmate. To fotografiranje je eno tistih, h kateremu so povabljene le znane osebe oziroma manekenke, projekt je dosti obširnejši in donosnejši. Na ta način pa so se razgalile že Cindy Crawford, Kim Basinger, Mariah Carey, Drew Barrymore, Kim Kardashian, Carmen Electra, Goldie Hawn in številne druge.

Kako je vaš fant gledal na vašo odločitev? Jo je v redu sprejel? Moram reči, da sva bila kar oba vseskozi podobnega mnenja. Najprej sploh nisva bila za, potem, v roku enega leta, pa sva začela razmišljati tudi o tem, kaj pa če bi se vseeno odločila, navsezadnje so to lepe estetske fotografije.

Kako bi odreagirali, če se z vašo odločitvijo ne bi strinjal? Bilo bi mi veliko težje in tudi nisem stoodstotno prepričana, da bi se za fotografiranje odločila. Njegova podpora mi v tem primeru veliko pomeni.

Ste bili s honorarjem zadovoljni? Glede na to, da je slikanje že za mano in da si bomo ta petek moj Playboy že lahko ogledali, je odgovor lahko samo pritrdilen.

Je bil najvišji v vaši bogati modni karieri? Kar sprašujte se še naprej o tem.

Bo kakšna uokvirjena fotografija našla svoje mesto na steni v vajinem stanovanju? Verjetno ne. Pa ne zato ker mi ne bi bilo to všeč, ampak za v okvir bi rada imela res veliko sliko, ki bi jo mogoče obesila na steno spalnice, ki pa bi bila bolj umetniška fotografija ... Mogoče črno-bela in da se vidi le del oblin.

Se bojite kakšnih odzivov, da se je spet slekla "neka" misica? Nikoli se nisem bala odzivov drugih, naj si mislijo, kar hočejo ... kaj mi pa morejo (smeh). Ljudje moramo živeti po svoje in ravno tako dopustiti drugim, da živijo, kot jim ustreza. Vsak ima svoje pravice, in če se želim sleči za Playboy, je to moja pravica in od nikogar drugega!

Mislite, da vas bodo nekateri poslovni partnerji zdaj drugače gledali? To pa vam sporočim po petku, ko dobim odzive.

Bi svojo odločitev ponovili? Seveda!

Ne spreglejte