SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Fatalna Alenka Gotar začarala mladega muzikanta

1

termometer

Slovenska glasbenica Alenka Gotar naj bi bila v razmerju s 17 let mlajšim Anžetom.

37-letna učiteljica petja in magistra Alenka Gotar, širši javnosti znana kot pevka, ki je Slovenijo uspešno predstavljala na pesmi Evrovizije, je po pisanju spletne izdaje Slovenskih novic v razmerju s precej mlajšim glasbenikom. Srečni izbranec naj bi bil 20-letni Anže Šuštar, član že zdaj nekdanjega narodno-zabavnega ansambla Zajc.

Alenka je bila njihova glasbena mentorica, na njeni Facebook strani je takoj opaziti tudi njeno moralno podporo skupini, a prav ljubezen med Alenko in mladim Anžetom naj bi bila vzrok za propad skupine.

Poklicali smo Alenko, ki pravi, da navedb o njenem razmerju z mladim glasbenikom ne namerava komentirati. "Vsemu skupaj se lahko samo nasmejem," nam je dejala.

O razpadu ansambla: Naj to razčistijo med sabo, ne pa po medijih Odločno pa je zavrnila obtožbe, da je kriva za razpad ansambla Zajc. "V menedžerskem smislu sem jim resnično pomagala, da so postali eden najbolj prepoznavnih ansamblov pri nas. Pomagala pa sem tudi vsakemu posamezniku posebej. Tjašo Hrovat sem popeljala do zmag na festivalih itd. Kaj je bilo v resnici med njimi, vedo samo oni. In krivcev naj ne iščejo zunaj sebe. Naj to tudi razčistijo med sabo, ne pa po medijih. Naj raje vsi primejo za delo, jim bo bolj koristilo. Želim jim, da gredo vsak po svoji poti čim bolj uspešno."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin