Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 7. 2013,
11.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Kate Middleton princesa Diana otrok

Torek, 23. 7. 2013, 11.24

8 let

Bo princesa Diana pustila pečat tudi na novorojencu?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
William, ki je bil med porodom ob Kate, ko sta dobila prvega sina, in preostala Anglija praznujeta rojstvo novega člana kraljeve družine. A manjkal je le nekdo, so prepričani mnogi - princesa Diana.

Diana se je zapisala globoko v britanska srca, poleg poti Britancev pa je močno zaznamovala pot svojih sinov, princev Harryja in Williama, zdaj tudi skupno pot Kate in Williama. Diana bi, če ne bi leta 1999 umrla v prometni nesreči, postala babica. Najverjetneje bi bila presrečna, tako kot so Britanci. Z rojstvom novega člana je namreč priljubljenost monarhije še narastla, takšne ne pomnijo že nekaj časa. Pečat, ki ga je pustila v družini, je opazen še danes. Kate je na primer nosila njen zaročni prstan. "Rada bi jo spoznala," je v nekem intervjuju dejala Kate in jo opisala kot osebo, ki ji daje navdih za delo. William naj bi jo z darili, ki so pripadali njegovi pokojni mami, na takšen način ohranjal med njimi.

Diana se je rada zabavala, oboževala je vlogo matere. Ko je morala na pot zaradi kraljevih obveznosti, je bila nadvse žalostna. Priznala je, da svoja sinova izredno pogreša. "Najlepša fotografija Diane z otroki je bila posneta, ko je bila na potovanju in ko je videla svoja otroka, so bile njene roke široke kot ves svet," se spominja ena od novinark, ki je spremljala Dianino življenjsko pot.

Bila je izredno zaščitniška do svojih otrok, ki sta se rodila pod žarometi javnosti. Bila je odločena, da ju bo vzgajala kot popolnoma normalna otroka, peljala ju je v McDonalds, kino, skratka, počeli so stvari, ki jih doživi večina otrok. To so hkrati tudi stvari, ki si jih je William zagotovo zapomnil, in lahko se zgodi, da se njegovemu sinu obeta podobno otroštvo.

Ne spreglejte