Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 4. 2014,
14.46

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 30. 4. 2014, 14.46

6 let, 7 mesecev

Koga je Rebeka Dremelj povabila na posebno kosilo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Rebeka Dremelj je našim kandidatom pripravila prav posebno kosilo. Razvnel se je zelo zanimiv pogovor.

"Danes vas vabim na kosilo," je našim kandidatom v akciji Povrni si svojo postavo razigrano namignila Rebeka Dremelj in jim takoj zastavila prvo uganko: "Samo enkrat lahko uganete, kaj bo danes na meniju," in iz vrečke potegnila nekaj svojih najljubših okusov dietne prehrane Nupo. Seveda, kosilo je bilo v znamenju dietnih juhic Nupo.

Zaslišali so Rebeko Dremelj Kosilo Nupo je bilo odlično izhodišče za prijeten pogovor, ki se je razvil med Rebeko in vsemi tremi kandidati. Rebeka je zelo podrobno opisala svojo izkušnjo z dietno prehrano Nupo, s pomočjo katere ni samo shujšala, ampak tudi spremenila svoj življenjski slog, kar šteje za največji dosežek.

Zaradi svojega prenatrpanega urnika je redno izpuščala obroke, zato je ob napadih lakote posegala po nezdravi hrani, najljubši so ji bili tako imenovani šoferski sendviči, ki jih je sredi noči redno kupovala na bencinski črpalki. "Zdaj imam vedno ob sebi Nupo in ko sem lačna, pojem kakšno juhico, šejk ali tablico."

Več o pogovoru z Rebeko si oglejte v videu:

Po kosilu še meritve in soočenje z Gašperjem Čas je hitro minil, našim kandidatom pa se je mudilo na novo uro telovadbe z Gašperjem Simčičem v sklopu Nupo 360° programa. Bernarda, Jožica in Boštjan so z nasmehom vstopili v telovadnico, kjer jih je najprej čakala tehtnica.

Videti je bilo, kot da vsi trije vedno bolj pogumno opravljajo meritve, njihova volja, da dosežejo cilj, pa narašča po vsaki meritvi, saj so rezultati več kot zadovoljujoči.

"Ene hlače so mi že prevelike," ponosno pove Jožica, ki je v treh tednih izgubila kar 5,8 kilogramov in kar 10 centimetrov okrog pasu. Tudi Boštjan ima že podobne težave z garderobo, kar ni čudno, saj mu je tehtnica pokazala kar 7,7 kilograma manj, okrog pasu pa meri šest centimetrov manj kot na začetku.

Svojega navdušenja nad dosežkom ni mogla skriti niti vedno nasmejana Bernarda, ki je izgubila 5,1 kilograma in šest centimetrov okrog pasu. V preteklosti ji je sicer že uspelo shujšati za 40 kilogramov, vendar je zaradi različnih življenjskih okoliščin spet zapadla v stare razvade. V zadnjih treh tednih je s pomočjo strokovne ekipe akademije Nupo spoznala, kakšne so bile njene najpogostejše napake tako pri prehranjevanju kot pri spopadanju s stresom, zato je prepričana, da bo tokrat kilograme tudi obdržala.

Kriza je že premagana, cilj je vedno bolj uresničljiv Naši kandidati več kot uspešno in samozavestno stopajo po poti spremembe in čeprav se zavedajo, da se bo morda napredek čez kakšen teden nekoliko ustavil, danes ugotavljajo, da so že po treh tednih presegli svoja pričakovanja. "Zadnjič sem svoj obrok skušala dopolniti s solato, vendar je nisem mogla pojesti, Nupo mi zadošča," nam je zaupala Jožica, ki pravi, da je začetno krizo uspešno prebrodila, zato verjame, da ji bo uspelo shujšati. "Rada bi se končno vpisala med suhice," si je že na začetku zadala kot glavni cilj.

Potenje z razlogom "Tempo se kar stopnjuje, ampak nič za to," nam je še nekaj minut pred treningom zaupal Boštjan, ki si bolj kot vse želi, da bi spet oživel svojo športno žilico in pridobil izgubljeno kondicijo. Njegova žena ga je dodatno spodbudila z nakupom kolesa, ki zdaj čaka, da postane njegov vsakodnevni spremljevalec.

Ura treninga se je začela, naša ekipa pa se je kmalu za tem poslovila in naše kandidate skupaj z drugimi iz akademije Nupo pustila, da opravijo svoje.

Vsebino omogoča Nupo

Ne spreglejte