Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 6. 2014,
12.53

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 6. 6. 2014, 12.53

6 let, 7 mesecev

Do popolne postave s šestimi obroki na dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nupo dietna prehrana lahko popolnoma nadomesti vaše dnevne obroke in hkrati zagotavlja zanesljivo izgubo odvečnih kilogramov v zelo nizkoenergijski dieti.

Iskanje hitrih rešitev za popolno postavo nas vodi v slabo voljo, saj so nestrokovne diete neučinkovite. Stradanje, izpuščanje obrokov, nepoznavanje osnov prehranjevanja in hranljivih vrednosti posameznih živil so največkrat glavni vzroki za neuspešno izgubljanje odvečnih kilogramov.

Zato je pomembno, da se ob odločitvi, da bomo shujšali, zavedamo, da bo treba spremeniti tudi svoj življenjski slog. To omogočajo dietni izdelki Nupo, ki so popoln nadomestek obstoječe prehrane. "Nupo dietna prehrana je prvo živilo na slovenskem tržišču, ki ga uvrščamo med živila za posebne prehranske namene oziroma ta posebni dietni segment uvrščajo celo med živila za posebne zdravstvene namene za uravnavanje debelosti. Za sabo ima številne klinične študije, danski zdravnik ga je naredil z namenom izgubljanja telesne teže pri ljudeh z indeksom telesne mase nad trideset," zagotavlja Ana Kroflič, mag. farm., ki je del strokovne ekipe Nupo Akademije in ki kandidatom pomaga ter jim svetuje glede pravilnega načina prehranjevanja.

Zelo nizkokalorična dieta za tiste, ki imajo indeks telesne teže nad 30

Indeks telesne teže nad 30 bi moral biti prvi alarm, ki nas opozarja, da je treba v življenju nekaj spremeniti, saj je ogroženo tudi naše zdravje. Posameznikom z zelo visokim indeksom telesne mase zato Krofličeva priporoča začetek z zelo nizkoenergijsko dieto, to je najbolj stroga dieta. "Takrat se prehranjujemo izključno s šestimi dietnimi Nupo obroki." To pomeni, da celotno prehrano nadomestimo s polnovrednimi nadomestki, to so Nupo dietni napitki, dietne juhe in po novem tudi slastne dietne ploščice z okusom čokolade in pomaranče.

Zelo nizkoenergijska dieta pomeni nekje od 600 do 800 kalorij dnevnega vnosa. "Cilj te diete je, da posameznik, ki mora shujšati, dobi tisti prvi zagon in možnost, da se lahko začne normalno gibati. Mnogi, ki imajo visoko čezmerno težo, se namreč tudi težje gibajo, z vadbo pa močno obremenijo svoje sklepe, zato visoko intenzivna kardiovaskularna telesna aktivnost na začetku zanje ni priporočljiva. To je pravi namen takšne zelo nizkoenergijske diete s šestimi obroki dnevno, ki postopoma spreminja tudi naše prehranjevalne navade, da se naučimo uživati več manjših obrokov dnevno.

Prvič na trgu: sladkajte se brez slabe vesti!

Nupo dietna ploščica z okusom čokolade in pomaranče je revolucionaren izdelek, saj je prva ploščica na svetu, ki spada v skupino dietetičnih živil in je namenjena uporabi v zelo nizkoenergijskih dietah, njene učinke pa so dokazali v več kot 50 kliničnih študijah.

S to slastno ploščico lahko v celoti nadomestite vso svojo prehrano s šestimi dietnimi obroki dnevno in zaužijete manj kot 800 kalorij, se "pregrešite" brez slabe vesti ter vedno pogasite napad lakote in željo po sladkem brez negativnih posledic za svoje telo.

Vsebino omogoča Nupo

Ne spreglejte