SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kaj med zimskimi počitnicami ponujajo terme?

Oglasno sporočilo

Zimske počitnice so pregovorno namenjene temu, da si sredi mrzle zime napolnimo baterije. Kaj lepšega, kot če to storimo v toplih termah!

Podjetje Sava Hotels & Resorts je največji hotelski ponudnik v Sloveniji in pod svojim imenom predstavlja kar 5 term: Terme 3000, Terme Ptuj, Terme Banovci, Zdravilišče Radenci in Terme Lendava. Ker v času šolskih počitnic pri njih biva ogromno družin, so lani začeli projekt #caszanas, katerega namen je izpopolniti družinsko ponudbo in jo narediti najboljšo daleč naokoli. Da bi čimbolj prilagodili program zimskih počitnic, so med starši izvedli spletno anketo. Vprašali so jih, kaj jim sredi mrzle zime najbolj napolni baterije. Iz odgovorov je razvidno, da najbolj napolni baterije prav preživljanje časa z družino. Sledita wellness sproščanje in že samo to, da se družina kam odpravi. Veliko staršev je poudarilo dejstvo, da jim na dopustu ni potrebno kuhati. Visoko na lestvici polnjenja baterij sta kotirala splošna skrb za zdrav način življenja in rekreacija. Veliko staršev si je zaželelo kakšno urico na dan samo zase. Izpostavljena pa je bila tudi želja po poučnih aktivnostih, pri katerih lahko sodeluje vsa družina.

Pri projektu #caszanas sodelujejo različni strokovnjaki, ponudbo pa testirajo znani družinski blogerji.

V podjetju Sava Hotels & Resorts so zato prilagodili počitniški program aktivnosti v termah,da bo kar najbolj ustrezal željam staršev po počitniškem polnjenju baterij. Ker pa letošnje zimske počitnice sovpadajo s pustnim časom, so v program vključili tudi pustne vragolije. Družinske blogerje je program tako navdušil, da so med preizkušanjem term kar malce predpustno ponagajali svojim otrokom. Vas zanima, kako se je vse skupaj končalo? Poglejte!

Ker pa so terme med sabo različne, je dobro, da družine posvetijo nekaj časa posamični ponudbi. Letošnje zimske počitnice padejo v čas pusta in ker so doma ravno na Ptuju, bo v Termah Ptuj v času zimskih počitnic vse podrejeno pustu. Kje drugje v Sloveniji se še lahko kopate v topli termalni vodi, nekaj trenutkov pozneje pa ste že del največjega slovenskega pustnega karnevala? Da bodo gostje imeli dovolj energije za vse, bodo v Termah Ptuj otroke učili zdravih navad. Prepričani so, da jih bo vsa družina rada nadaljevala tudi doma!

Kurenti so zaščitni znak Ptuja. V času pusta si tudi oni polnijo baterije v Termah Ptuj z zdravimi smutiji! 

V Termah 3000 bodo v ospredju vodne vragolije. Velik notranji termalni park in hotelski bazeni ponujajo toliko vodnih površin, da bo ostalo nekaj časa le še za okusno prekmursko kulinariko. Ker pa je še posebej pozimi dobro, da otroci jedo zdravo, so zanje pripravili posebne jedi Slastno in zdravo. Najljubše otroške jedi so v Termah 3000 s pomočjo nutricistke pripravili na zdrav način. Starši seveda ne pozabite na številko 2 na seznamu polnjenja baterij – masažo ali kopel si v Termah 3000 preprosto morate privoščiti!

Termalni park Terme 3000 v dveh nadstropjih bo navdušil vso družino. Otroci se bodo razveselili notranjega tobogana, starši pa kopanja na prostem.

Prav posebne pa so šolske počitnice v Termah Banovci, kjer so počitnice namenjene temu, da družinski člani čim več časa preživijo skupaj. Različni liki otroke od jutra do večera spremljajo, zabavajo, učijo in včasih v šali tudi malce jezijo. V času zimskih počitnic je ta lik Detektiv Franček. Od iskanja nepridipravov do reševalnih akcij, gostom pa se bodo pridružili tudi pravi detektivi, reševalci, junaki.  Tudi starši se boste gotovo radi pridružili svojim otrokom v tej detektivski akciji sredi Prlekije!

Domačne Terme Banovci poleg termalnih bazenov ponujajo celodnevne aktivnosti za vso družino. Pridružite se Detektivu Frančku tudi vi!

Terme Lendava in Zdravilišče Radenci so tudi med počitnicami bolj umirjene in zato še posebej primerne, da jih obiščejo stari starši z vnučki. Preverite počitniške programe term Sava Hotels & Resorts in izberite prave za svojo družino!

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin