SiolNET. Trendi Potovanja
Vsebino omogoča Sava turizem

Foto: Sava turizem

  • Messenger
  • Messenger

Jesenske termalne počitnice – idealna priložnost za odkrivanje Prekmurja

Vsebino omogoča Sava turizem

Foto: Sava turizem

Jesenske termalne počitnice so idealna priložnost za odkrivanje Prekmurja.

Kdaj ste nazadnje obiskali Prekmurje in odkrivali njegove skrite kotičke? Zakaj za jesenske počitnice ne bi združili odkrivanja lepot Slovenije z oddihom, na katerem se lahko pogrejete, razvajate svoje brbončice, se sprostite in se napolnite z energijo, medtem ko se vaši otroci zabavajo in zraven učijo?

Prekmurje lahko s celotno družino odkrivate tudi s kolesa. Prekmurje lahko s celotno družino odkrivate tudi s kolesa.

Po odkrivanju okolice, razvajanje

Med odkrivanjem Prekmurja si lahko naberete nove energije in se pogrejete v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so odlično izhodišče za odkrivanje okolice in, kjer vas pričakujejo z notranjim termalnim vodnim parkom in nešteto možnostmi zabave za celotno družino.

Tisti, ki tudi pozimi radi uživate v vodnih vragolijah, boste idealno priložnost za to našli v prenovljenem notranjem delu termalnega parka, do katerega iz Hotela Termal vodi pokrit in ogrevan hodnik, imenovan Prekmurski most. S postanki v štirih kotičkih boste lahko v njem doživeli štiri različne zgodbe Prekmurja.

V vsakem od njih je tudi kromoterapija, s katero si boste lahko povrnili dobro počutje. Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen s toboganom pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost. Če se želite dobro pregreti, so v zgornjem nadstropju finska, parna in infrardeča savna, po obisku katere se lahko ohladite pri ledenem vodnjaku, nato pa si odpočijete v Ajdovi počivalnici, na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami.

Vodni park v Termah 3000 je zabaven tudi v hladnejših mesecih. Vodni park v Termah 3000 je zabaven tudi v hladnejših mesecih.

Prekmurske zgodbe na vsakem koraku

Zanimiva lokalna zgodba Prekmurja se vam ponuja tudi v Hotelu Ajda, ki živi zgodbo lokalnega žita, ki ga nosi v imenu. Ajda namreč gradi ponudbo hotela in spremlja goste na vsakem koraku – najdete ga v posteljnih vzglavnikih, kjer poskrbi za miren in globok spanec; v kulinariki, kjer bogati okus lokalnih in drugih jedi; pa tudi povsod v hotelu, kjer s svojo podobo vnaša občutek miline.

Bolj pustolovske družine se bodo odlično počutile tudi v novih hiškah Prekmurske vasi Ajda, ki so jih navdahnile cimprače, tipične prekmurske hiške, krite s slamo. Bivanje v njih je  namenjeno predvsem tistim, ki imajo na počitnicah radi neodvisnost hkrati pa radi uživajo v vseh prednosti termalnega hotela.

Gostje lahko uživajo v polpenzionu in kulinaričnih specialitetah hotela Ajda v Termah 3000 – Moravske Toplice, uporabljajo lahko njihove bazene in prosto vstopajo tudi v enega največjih vodnih parkov v Evropi, Termalni park Terme 3000.

Hiške v Prekmurski vasi Ajda nudijo ravno prav svobode za vse ljubitelje pustolovščin, hkrati pa uživajo tudi v vsem udobju hotela. Hiške v Prekmurski vasi Ajda nudijo ravno prav svobode za vse ljubitelje pustolovščin, hkrati pa uživajo tudi v vsem udobju hotela.

Možnosti za nepozabne počitnice v Prekmurju zlepa ne zmanjka, zato ne odlašajte in tudi vi s svojimi najdražjimi to jesen ustvarite spomine, ki trajajo!

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin