Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 5. 2021,
14.11

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

debetna kartica Mastercard potovanja Mastercard advertorial

Četrtek, 27. 5. 2021, 14.11

2 meseca, 1 teden

Je vaša denarnica prevelika za izletniški nahrbtnik?

Vsebino omogoča Mastercard
mastercard

Narava vas že kliče na vse konce Slovenije. Prihajajo topli dnevi, ki bodo idealni za odpravo na izlet. Srce se vam bo prepojilo s toplino, sončni žarki vam bodo pogreli telo, le redka stvar bi vam lahko povzročila vrtoglavice.

Skoraj vedno nam zmanjkuje prostora, ko se odpravljate na izlet. Vsi nahrbtniki in torbice so nabito polni, da včasih ni več prostora za nogavice, kaj šele za celotno žensko denarnico, ki je praktično majhna torbica. Zakaj? Ker imamo v denarnici običajno več kartic za različne namene. V resnici bi pa lahko imeli le eno.

Mastercard | Foto: Debetna kartica Mastercard je malenkost, ki naredi vsak dan neprecenljiv. V eni obliki nudi vse, kar sodobni potrošnik potrebuje. Njena vsestranskost pa omogoča nakupovanje kjerkoli in kadarkoli.

Na izlet popolnoma brez skrbi

Majhno denarnico lahko pospravite v vsako torbo ali nahrbtnik in ne zasede veliko prostora. Predstavljajte si, da ko odprete denarnico, ne rabite razmišljati in računati, katero kartico boste uporabili za plačilo. Predstavljajte si, da imate samo eno kartico za čisto vse.

Debetna kartica Mastercard vam to omogoča, saj so v eni kartici združene vse funkcije, ki jih potrebuje sodobni kupec. Poskrbi za varnost in zaščito, upravljate lahko vsakodnevna plačila, nakupujete preko spleta in jo brezskrbno uporabljate na vseh napravah in vseh kanalih – pa če to obsega nakupovanje preko spleta, POS terminalov, v tujini in doma. Z eno kartico, ki je tako vsestranska, lahko v enem dnevu opravite nakup na spletni strani in plačate nakup v fizični trgovini.

mastercard | Foto: Z njo lahko potujete v tujino, ker omogoča plačevanje na več kot 50 milijonih plačilnih mestih po vsem svetu. Modna ikona in stilistka Tjaša Kokalj Jerala je zvesta uporabnica debetne kartice Mastercard. Navdušena je nad njenimi funkcijami, ki ji nudijo vse, kar potrebuje. Zelo ji je všeč, da si njeno uporabo lahko še bolj poenostavi, ker jo preprosto naloži v svojo mobilno napravo. S tem vam vzame zelo malo prostora in prav tako zagotovi maksimalno zaščito z Mastercard Zero Liability – nična odgovornost, ki vas ščiti pred nepooblaščeno uporabo kartice, kar je še bolj pomembno na potovanjih. Tudi v digitalni obliki nudi enake ugodnosti. Debetna kartica Mastercard je super tudi zato, ker nudi takojšen pregled nad finančno porabo in stanjem na vašem računu, saj se sredstva trgajo direktno iz vašega transakcijskega računa.

Na izlet se večina odpravlja z avtom, zato iščejo parkirišča, ki so že skoraj vsa plačljiva. Veliko parkomatov pa še vedno sprejema le kovance ali omogoča plačevanje s kartico. Vsi pa vemo, da ko kovance potrebujete, jih ni na vidiku. Z debetno kartico Mastercard se izognete temu problemu. Preprosto jo lahko uporabite za čisto vse.

Debetna kartica Mastercard poskrbi, da bodo vaša vsakodnevna doživetja kjerkoli in kadarkoli čimbolj brezskrbna in neprecenljiva. Nekaj, kar še posebej potrebujemo, da resnično uživamo na izletih.
Ne spreglejte