SiolNET. Trendi Ona-On.com
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Twoo se zapira, ona-on.com časti!

veneticom |  | Foto:
Oglasno sporočilo

Nekaj časa nazaj je spoznavni portal Twoo oznanil, da zapira svojo stran. Slaba novica za uporabnike? Sploh ne, tukaj je ona-on.com.

Iščeš partnerja in od spoznavnega servisa pričakuješ več? Spoznaj ona-on.com – edini spoznavni servis v Sloveniji, ki poleg dopisovanja uporabnikom ponuja celovito podporo in odlično izkušnjo.

veneticom | Foto:

Zakaj je ona-on.com najboljša izbira?

Uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji  (WebSi prvak 2018) in najboljša "login" namizna aplikacija (WebSi prvak 2021) – slovenski prvaki na področju zmenkov in zasebnih stikov (raziskava Valicon 2020). Več kot 210 tisoč registriranih, od tega več kot 80 tisoč mesečno aktivnih uporabnikov, ki iščejo partnerja.

Imaš raje, da te primemo za roko in popeljemo v svet spletnih zmenkov? Ona-on.com prvi z osebno virtualno asistenco – osebna virtualna asistenta Tina & Luka te po korakih z nasveti vodita od prvega sporočila do zmenka v živo.

Tina in Luka, tvoja osebna virtualna asistenta, te peljeta po korakih do uspeha. | Foto: Tina in Luka, tvoja osebna virtualna asistenta, te peljeta po korakih do uspeha.

Vsi odgovori na vsa tvoja vprašanja na enem mestu! V Knjižnici znanja najdeš vse odgovore, od uporabe ona-on.com do svetovanja strokovnjakov s področja medosebnih odnosov.

NOVO!!! Vse dogajanje na enem mestu – Časovnica "Novo zate" vključuje več kot deset različnih novosti, ki se nanašajo posebej nate (kdo se zanima zate, nove fotografije tvojih ujemanj, kandidati za zmenke ipd.). Naj ti nič ne uide!

Na časovnici najdeš vse novosti zase! | Foto: Na časovnici najdeš vse novosti zase!

Prvi z garancijo na kontakte – imej stike ali pa ti brezplačno podvojimo članstvo. Odgovornost za uspeh pri navezovanju stikov prevzamemo mi!

Cenimo anonimnost in zasebnost – od zasebnih fotografij do kontaktnega filtra, ona-on.com uporabnikom ponuja celo vrsto funkcionalnosti, ki skrbijo za varnost, zasebnost in anonimnost. Naša podpora uporabnikom je bila prepoznana kot najboljša v Sloveniji (Valicon, 2020).

veneticom | Foto:

Dopisovanje prek spleta popelji na novo raven – z Avdio Video zmenki je to mogoče. Ko je čas, da se vidita (in zaradi različnih razlogov ne gre v živo), vklopita Avdio Video zmenek in že teče pogovor (skoraj) v živo.

VIP-lojalnostni program za vse člane ona-on.com! Več kot 1.000 EUR ugodnosti pri znanih ponudnikih – prihrani pri zmenkih, poskrbi zase in se česa novega nauči.

Naj se ti jezik ne zatakne – ona-on.com je v celoti v slovenščini, tam pa se spoznava že več kot 210 tisoč Slovencev in Slovenk. Najti pravo simpatijo tako ne bo nobena težava!

In rezultat? V več kot 20-ih letih delovanja smo v slovo pomahali več kot 28 tisoč parom!

Ker verjamemo, da je ona-on.com najboljša izbira za vse samske, ki iščejo partnerja, uporabnikom spletnih zmenkarij ponujamo BREZPLAČNI preizkus – vse prednosti članstva na ona-on.com si odkleni TUKAJ.


Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM D. D.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin