Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 11. 2012,
7.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 29. 11. 2012, 7.18

8 let

Od najboljšega oralnega seksa vas loči le ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nekaj vrstic članka in nekaj minut, da prihitite do njega. Ste pripravljeni? Začnimo!

Moški sanjajo o tem, da ženska prevzame pobudo, se skloni do njegovega mednožja in ga obdela tako, da se bo počutil kot v raju.

Prevzemite igro Najbolj pomembno pravilo: vi ste glavni in tokrat so vsi vajini naslednji premiki odvisni od vaše želje in volje. Sprostite se, bodite igrivi in nadvse očarljivi. Sami izberite položaj, v katerem vam bo najbolj udobno, in poskrbite, da boste ob oralni zadovoljitvi uživali tudi sami. Privoščite si slastno in nadvse vročo predjed.

Naj bo vlažno Poskrbite, da bo vas jeziček gladko stekel, zato naj bodo vaša usta dovolj mokra. Pomagajte si s kakšnim kozarcem vode, nikakor pa ne z alkoholno pijačo.

Jeziček naj steče Jezik je ena od najmočnejših mišic našega telesa, zato je dovolj vzdržljiv, da omogoča brezmejno dolge užitke. Poskusite z različnimi tehnikami, ližite ga počasi in čutno, nadaljujte hitreje in bolj strastno. Poiščite njegove najbolj občutljive dele in ugotovite, kaj ga najbolj vznemirja.

Glejte ga v oči Številni moških uživajo, če lahko svojo ljubimko gledajo v oči, opazujejo tisto iskrico, ki se prižge vsakič, ko je vzburjena, in ji prek svojih pogledov sporočajo stopnjo svoje vznemirjenosti. Poleg tega pa strmenje v oči poglablja vajino intimnost.

Globoko, še globlje Moški ljubijo občutek, da lahko v žensko prodrejo globoko, zelo globoko. Vendar to ne pomeni, da morate privoliti v čisto vse, kar prija njemu. Zato mu samo postopoma dovolite, da doseže globino vaše ustne votline, in vztrajajte le, dokler bo prijetno obema.

Uporabljajte roke Ne pozabite na svoje vešče roke in ga, medtem ko boste uporabljali jeziček in ustnice, presenetite s kakšnim vročim in nenapovedanim prijemom. Primite ga za mošnjiček, za stegna in zadnjico. Dokažite mu, da obvladate.

Ne spreglejte