Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 8. 2013,
11.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 9. 8. 2013, 11.33

8 let

Naučite se seksati kot v filmu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
To poletje poiščite navdih pri najpikantnejših filmskih prizorih. Naj neznosna vročina ne pokvari vašega razpoloženja do žgečkljivega seksa.

Vam zmanjkuje idej in se vam zdi, da ste zapadli v popolno spolno monotonost? Predstavljamo vam nekaj zelo vročih idej, ki bodo popestrile vaše poletno dogajanje med rjuhami. In to po vzoru največjih hollywoodskih zvezdnikov.

Golo poziranje

Uležite se na kavč popolnoma goli in mu predlagajte, naj na list papirja nariše obrise vaših oblin. Verjemite, da ga bo miselno sprehajanje po vašem telesu spravilo v delirij, vendar ne dovolite, da bi se vas dotaknil, še preden bi zaključil risanje. Naj napetost v njem narašča počasi, dokler ne bo planil na vas kot sestradani mačkon.

Grobo kot Angelina in Brad

Oblecite se v najbolj seksi spodnje perilo, ki ga imate, in obujte salonarje z visoko peto. Ko bo prišel domov, ga zgrabite nekoliko bolj na grobo, ga privedite do spalnice ali opravite z njim kar na vhodnih vratih. Seks na tleh ima svoj čar!

Seksi hrana in striptiz

Eden najlegendarnejših filmskih vročih prizorov je gotovo tisti med Kim Basinger in Mickeyjem Rourkom v filmu Devet tednov in pol. Zaplešite mu vroč striptiz in dovolite, da vas hrani, ko boste imeli zavezane oči.

Naj vaju zmoči dež

Poiščita navdih v romantičnem filmu Beležnica, počakajta ne deževen dan in dovolita, da osvežujoče dežne kapljice zmočijo vajina telesa in da se mokra oblačila sprimejo vajinih teles. Dotikajta se že med sprehodom, opazujta napetost vajinih teles pod mokrimi oblačili in ko bosta zaprla vrata svojega doma … potem bo čas za strastno akcijo!

Vroči ples

Dovolita si, da vaju vodi ritem glasbe, zaprita oči in zaplešita najbolj senzualen ples, ki ga zmoreta. Začutita posamezne dotike vajinih rok in drgnjenja vajinih teles. Čutita se in občutita intimnost, ki narašča hkrati z naslado in željo po več.

Ne spreglejte