Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
22. 6. 2014,
15.41

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

moški zmenek partnerstvo romanca

Nedelja, 22. 6. 2014, 15.41

4 leta, 8 mesecev

Moški, s katerimi resnično ne želite na zmenek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Če iščete pravega, naj vam povemo, da je moških, kolikor jih hočete. Različnih velikosti, širin, višin, dolžin, barv, skratka, kar vam srce poželi. Pazite le, da ne ujamete napačnega.

Med vsemi, ki krožijo, da bi si ulovili svojo družico, je tudi kopica moških, ki si jih verjetno ne želite. Moške, ki se jim je bolje izogniti, smo poskušali dati v kategorije, da jih boste lažje prepoznale.

Narcis Narcis je na našem seznamu prvi tip moškega, ki si ga verjetno ne želite nakopati na glavo. Narcis vam bo sicer dajal občutek, da ste najbolj posebna oseba na svetu, a ko boste podlegli njegovemu šarmu, se bodo vloge zamenjale. Narcisi ponavadi vse obrnejo sebi v prid, svet se vrti okoli njih, kmalu boste največkrat kritizirana oseba in če ne boste nekaj najgršega, kar je videl, boste zagotovo premalo dobri zanj. Si res želite to?

Igralec Obstajajo moški, ki bi naredili vse, da vas dobijo. Vse se bo zdelo prav, le ko boste enkrat njegovi, ne boste več zanimivi. Na začetku bo igral najbolj zaljubljeno osebo, ko pa bo enkrat trofeja osvojena, bo hitro zamenjal ploščo. Pa ne pri vas, pri drugi! Največji problem je, da se je v igralca resnično možno zaljubiti in ga je zaradi njegovega nenehnega izkazovanja pozornosti tudi težko pozabiti.

Izkoriščevalec Izkoriščevalec vas bo sicer na začetku povabil ven, peljal vas bo na kosilo ali večerjo, a kaj kmalu ga boste zalotili, ko bo iz vašega hladilnika jemal hrano in jo nosil domov. Še huje je, če se bo preselil k vam. Takrat vedite, da boste sami plačevali za vse, če boste želeli ven, boste plačevali vi. Na srečo je izkoriščevalca možno hitro pozabiti, saj ponavadi ženske zelo hitro opazijo njegove namene. Ja, res je, na začetku, ko vas bo povabil ven, bo grizel nohte vsakič, ko boste naročali hrano. Ker bo takrat (še) plačal on.

Obsedenec Obsedenec bo od vas zahteval spolne aktivnosti kadarkoli, kjerkoli, kakorkoli. In ker večina žensk nima enako močnega spolnega nagona, kot ga imajo moški, se boste ob njem kmalu počutile, kot da je z vami nekaj narobe. Pa ni. Raje ga pustite in si najdite takšnega, ki bo razumel in videl vaše potrebe. Razen če vam to ugaja. Potem pa: veliko užitkov.

Skritež Skritež je moški, s katerim je resnično težko govoriti. Sprva se vam bo sicer zdel simpatičen, tih, morda celo nekoliko nežen moški, ki ga nič ne spravi iz tira. To je sicer lahko pozitivno, a če se bo vedno skrival za vašo senco, potem ga verjetno ne potrebujete. Skriteži so ponavadi tudi tisti, ki imajo težave s čustvi in izražanjem teh, zatorej, če vaš moški o čustvih ne more govoriti, potem jih tudi ne more izražati. Iz takšnega razmerja je dobro pobegniti čim prej, sicer boste ob skritežu postali čustveni invalid.

Jokavec Jokavec se bo najprej sicer prikupil prav s čustvenim pogledom na svet, a konec koncev moški mora biti moški. Saj je sem in tja lepo videti moškega jokati, a sem in tja v tem primeru pomeni vsakih 5 let enkrat. Jokavec jok izkorišča zato, da se lahko izogne težavam, ki pa potem ostanejo nerešene in na vaših ramenih. Če niste ravno mati Tereza ali Rdeči križ osebno, potem proč od takega moškega.

Gej Kako lepo je skupaj z njim nakupovati, uživati pri frizerju in na manikiri, kajne? Ne! Za vse to imate prijateljice, vi pa iščete moškega. Če spoznate, da je vaš fant prej vaša prijateljica kot moški, potem vedite, da iz te moke ne bo kruha. Vsaj z vami ne, morda ga bo bolj zanimal vaš brat ali vaš prijatelj. Slej kot prej.

Ne spreglejte