SiolNET. Trendi Odnosi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako uničiti zvezo v treh preprostih korakih

2

termometer

Na ameriški moški spletni strani so nepriljubljena ženska dejanja v zvezi strnili v tri preprosta načela, s katerimi se bodo dekleta dokončno seznanila, "kako se ga znebiti v desetih dneh".

Kate Hudson se je v romantični komediji "Kako se znebiti fanta v desetih dneh" sodeč po članku na ameriški spletni strani guyspeak.com popolnoma pretirano naprezala pri tem, ko je za stavo želela postati najhujša partnerka v zgodovini človeštva. Moške namreč v resnici moti vse kaj drugega kot pretirana vsiljivost v vsak spekter njihovega življenja in izražanje globokih čustev dekleta, s katerim komaj začenjajo zvezo. Po besedah avtorja obstajajo tri stvari, zaradi katerih moški od svoje partnerke pobegnejo hitreje kot si lahko "pes oblizne svoje testise": 1.Daljnosežni spomin: Vas je dragi pred tremi leti užalil in ste to skrbno dodali na seznam potencialnih očitkov, s katerimi mu lahko postrežete, ko bo ponovno naredil kakšno napako? Odlično, kar tako naprej. Ne bo dolgo, preden boste lahko ponovno uživale samski stan.

2. Nikoli se ne opravičite: Konec koncev je opravičilo znak šibkosti, kajne? Morda ste naredili napako, morda je niste, komu mar. Če se opravičujete, to pomeni, da priznate svoje napake, s čemer izgubite status tistega, ki v zvezi "nosi hlače". Še en izmed učinkovitih vedenj, zaradi katerih se bo vaš partner nekega dne preprosto prenehal javljati na vaše telefonske klice.

3. Sebičnost: Pravzaprav gre za predpogoj zgornjima točkama. Tako ali tako pravijo, da morate najprej ljubiti sebe in šele potem lahko ljubite druge, kajne? Vzemite to vodilo dobesedno in se ozirajte izključno na svoje potrebe. Seveda od svojega partnerja pričakujte, da so vaše potrebe tudi zanj najbolj pomembne.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin