Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 7. 2014,
13.15

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 1. 7. 2014, 13.15

7 let, 12 mesecev

Kaj moški prijateljem pove o vas

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Vas je kdaj zanimalo, kaj se moški pogovarjajo o ženskah, kaj si povedo o partnericah in kaj ne?

Čeprav smo si ženske in moški precej različni, pa je dejstvo, da se s svojimi prijatelji o partnerjih pogovarjamo vsi. Imajo moški pogovore enako radi kot večina žensk? So opravljivci ali ne? Vas omenjajo v pogovoru s prijateljem? Kaj mu povedo? Če se sprašujete vse to, je tukaj nekaj odgovorov na vprašanje, kaj moški o vas pove svojim prijateljem.¸

To, kar vidi Moški so vizualna bitja, zato se bodo moškim radi pohvalili s tem, kako lepo partnerico imajo. Seveda bodo povedali tudi, kako je videti gola, a najlepših in najintimnejših skrivnosti (ponavadi) ne bodo delili. Ko enkrat ugotovijo, da so zaljubljeni, prijateljem v superlativih govorijo o vsaki podrobnosti, ki jo naredite.

Kar je naredil Večina moških sicer svoje zasebno življenje skriva tudi pred prijatelji, večina ne pove niti tega, kdaj sta prvič skupaj spala. Pišemo seveda o čustveno odraslih moških. Načeloma ne govorijo veliko o spolnih odnosih, če pa že, skoraj vedno nekoliko pretiravajo. Značilnost moških je, da se vsake toliko pohvalijo s tem, kako dobro partnerico obvladujejo v postelji.

Česa še nista počela Če si vas želi poljubiti, pa mu še niste dali te možnosti, bo skoraj gotovo o tem potožil svojim prijateljem. Moški se radi pogovarjajo o ženskah, zato bodo (ne)aktivnosti slej ko prej prišle na dan.

Česa ne razume Moški se velikokrat zmedejo. Enako kot ženske. Ko bo negotov glede tega, zakaj in na kaj ste jezni, se bo o tem pogovoril s prijatelji, ki mu ponavadi ne bodo le svetovali, ampak tudi kimali. Vedeti morate, da moški ne razumejo najbolje vsega, kar želijo njihove partnerice, in v tem primeru je skupinski vzklik ob pivu "Ona je res čudna" kot obliž na rano.

Kar ga moti Moški bodo le svojim najboljšim prijateljem zaupali, kaj se zares dogaja za štirimi stenami. Tako bo le malo ljudi vedelo, ali res smrčite, še manj jih bo vedelo vse o vašem stanju na transakcijskem računu in količini čevljev v omari. A ker smo prej ugotovili, da razkrijejo tudi dobre strani vaše osebnosti, morate vedeti, da se v glavah prijateljev to izniči in da zato noben njegov prijatelj ne bo imel slabega mnenja o vas.

Kako vas je ujel Če sta v zvezi in vas ima rad, je ponosen na vas, zato bo z veseljem vsem prijateljem razlagal, kako vas je ujel, kako mu je lepo z vami in kako vas je srečal. Razložil bo vse o tem, kako vas je prvič povabil ven, kako čudoviti ste kot partnerica in kako srečen je, da vas ima. Morda boste o tem slišali tudi od partneric njegovih prijateljev, ker bo to povedal vsem razen vam.

Kaj ima rad Ko je v zvezi, moški težko ne razmišlja o ženski, ki jo ima rad. O njej se tudi pogovarja. Ko vas bo imel zares rad, bo govoril o vas ves čas, prijateljem bo našteval in opisoval, zakaj ste mu tako pri srcu, izdal bo male skrivnosti, ki jih počneta skupaj, pripovedoval bo o smešnih dogodkih, ki sta jih doživela skupaj. Znak zaljubljenosti.

Ne spreglejte